SURFITTA

Det är mitt andra namn just nu. Stör mig på dom minsta sakerna just nu. Är så lättretligt. Och det är sjukt jobbigt! Så om jag fräser och är sur så ber jag om ursäkt redan nu ;)

Mitt tålamod har satts på prov idag iaf. Har hjälpt mamma och pappa i vardagsrummet deras. Dom håller på gör om lite :) Men jag blir så jäääävla sur när det inte går som jag vill. Minsta lilla krångel och surfittan är framme! Längtar absolut inte till vi ska börja renovera själv. Usch!

Ja och om det är nån som missat det så har Päran köpt ett hus som vi flyttar till inom en snar framtid :) Ska bli kul som satan! Men som sagt; längtar redan tills renoveringen är över! Tur att det inte är så mycket som behöver göras! Kök och badrum är fräscht som det är :) Så det är bara nån vägg som ska ner och sen måla/tapetsera/byta golv osv. Till att börja med iaf.

Har börjat plocka ner lite grejer i flyttlådor nu men dom tog slut!! Måste köpa mera i veckan när jag ska till stan. Om inte nån av er har några liggandes i vägen som ni vill bli av med?! ;)


VÄNTAAAA

Ikväll ska jag agera chaufför åt min syster som är i stan på galej! Det betyder att jag nu ligger och har astråkigt. (Pär är också ute på)

Försökte sova lite men det resulterar bara i att jag vaknar var 20 minut genomblöt i svett!!?? Jag fattar inte. Varenda gång jag sover själv!? Varför svettas jag så mycket då? Haha. Fräscht jo tack jag vet. Men tycker bara att det är så konstigt.

Jaja.. Bara 2 timmar kvar tills krogen stänger ;)


SKADAD

På pushen så är det jag som har hand om "push-telefonen". (Där man bokar tid /avbokar osv) Det är en gammal telefon, och när jag säger gammal så menar jag en med knappar, inte touch.

Jag KAN INTE skriva på en sån längre! Tar tusen år för mig att skriva ett sms och kan för allt i världen inte förstå hur fan man gör ett mellanslag när man har T9??? (Är det ett tecken på att man börjar bli gammal??) Sen att jag pekar på den lilla skärm som finns är alltid lika roligt! Haha! Tar ett tag innan jag fattar varför det inte händer nått :P

Nää men nu ska jag ladda om för push! Känner mig ungefär lika smidigt och lätt som en ko idag. Muuuuuu..GÖÖÖÖTT!

Har precis kommit hem från träningen. Och nu ska jag belöna mig själv med rostade mackor med marmelad och ost! Mm! Har blivit lite smått beroende av marmelad nu. Jaaa jag vet! Skitmycket socker och bla bla bla! Men det är gott!

För övrigt så har jag tråkigt om kvällarna nu. Pär jobbar eftermiddagar den här veckan och kommer inte hem förren kl 23. Mörkrädd är jag också..


IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG..

...för det är Mejjas födelsedag, hurra hurra hurra!

Tänk att det gått 2 år sen denna älskade unge föddes! Hon är utan tvekan min favorit-person i hela vida världen :) Finns inget jag inte skulle göra för den här tjejen.

Grattis på födelsedagen, älskade du!


MÄTT? NO WAY!

Igår satt jag i soffan och åt hela dagen. Proppade i mig det ena efter det andra. Nu jag jag precis tryckt i mig 3 limpmackor och är nu hungrig igen. Maaah! Snart är det dags för middag iaf ;) Har känt mig lite konstig den här veckan.. Helt slut i kroppen, och en ständig hunger! Så äta nyttigt har jag lagt på hyllan :P

Annars då? Jodå! Älskar att det kommit lite mer snö! Tyckte inte riktigt att vi fått nog av det.. Får njuta ett tag till nu, underbart!!

Nä.


TRÖTTVECKA

Har en vecka då jag inte orkar nånting denna vecka. Träningen igår gick inge bra alls! Och nu sitter jag och gruvar mig för kvällens pass :P Jag är så slut i kroppen och fryser som bara den! Längtar tills jag kommer hem och får ta en varm dusch!! :)

Har också en sån vecka då jag inte orkar tänka på vad jag stoppar i mig!

Men det är väl bara att peppa sig med inspobilder!! ;)


RSS 2.0