Nu skriver jag.

Har fått vissa klagomål på att jag aldrig skriver blogg, och det är för att för det mesta har jag inget vettigt att skriva. Bara tråk! Då är det inge kul att skriva.. Men men. För att göra alla lite gladare ska jag nu skriva några rader :)

Sommaren känns bara längre och längre bort.. Känns som det var en evighet sen det var sommar, kanske för att det var en skit sommar i år. Jag vill ha sol och värme. Jag och Pär ska iaf. grilla idag :) Det är en sommarkänsla med lukten och det goda köttet och majsen. ;P Jaja.. på tal om värme så kanske våran klass ska åka till italien.. (!) -Nej tack! För det första måste vi samla in drygt 100 000 kr. Det kommer aldrig hända så då måste vi betala själv. För det andra ska teatrarna få lära sig om teatern där och vi bildare ska lyssna på en föreläsning om konst som anja håller i, kul - nej! För det tredje så hatar jag praktiskt taget alla i våran klass (undantag för vissa) så åka på en resa med dom är det sista jag skulle vilja göra. Nej tack då är jag hellre ledig och stannar hemma i Gnarp! :D
och på tal om hata klassen.. Nu ska du komma tillbaka också!!! Jaha, kul.. Tror alla i klassen fick så psyk när vi fick höra det. Iaf. Elina och Jag :D haha.. Ja, det är bara att säga hej till diskutioner, stank och irriterande humör varenda dag. Näe.. usch och fy!!

Haha.. Började tänka på förut när jag och Therese jämt satt och filmade allt vi gjorde. Kommer ihåg en speciell gång när vi satt och åt och pappa skulle häva mat framför kameran hela tiden :D Och therese fick nå fel och började skrika åt han. Sen när jag satt och filmade henne när hon åt (ja, jag vet att det är mycket roligt att se på :P) så skulle hon härma pappa -"Hej! jag heter jan silén och jag är 1 år gammal!!" haha. Det lät så jävla kul :D Även en annan sak.
Therese:Mähh, får jag inte skratta eller??
Pappa:Sluta skratta åt oss då!!
Therese: Jag skrattar inte åt er jag skrattar åt mig själv!!
Haha.. Det var också kul :P Tror therese skrattade åt allt då ;)
Jaja.. det var roliga tider =)

Jaja.. hoppas jag gjort någon nöjd nu då !


Adios !!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahaha, ja jag hörde att "hon" skulle komma tillbaka. (!) Men jag tycker Therese fortfarande skrattar åt allt! ;D

2007-10-07 @ 13:53:04
Postat av: Therese

haha jag i ett nötskal;
"-Jag skrattar inte åt er, jag skrattar åt mig själv."
Haha! =D

2007-10-08 @ 10:07:53
URL: http://theresesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0