BORING

Pär är ute och åker fyrhjuling, och eftersom jag inte har nått liv så sitter jag här hemma själv och har pisstråkigt! :(
Kom även på att Moulin Roge låtarna finns, som jag inte lyssnat på på evigheter. Så dom har jag suttit och nött nu! Kollade även lite på AFV. Men det är inte lika kul när man är själv..
Pär och jag grillade idag. Tog en paus från fläskfilén nu och grillade annat kött som jag inte kan stava till. Men det gick det också! Trodde det skulle vara segt och fullt med fett men det var gott =) Och majsen såklart! Men tror det blir vitlöksmarinad nästan gång. Allround är för stark för min smak! :P
Sedan skjutsade jag Pär och tankade. Åsså måste jag åka ner till garaget så han kunde lämna dunken. Jag hatar att åka ner dit! Jag får alltid kärringstopp där! Jag vet inte varför, men JÄMT! Blir så jävla irriterad och jag ska aldrig mer åka ner dit! Fan! :P

Jag hatar att vara hemma ensam! För det första är så jävla tråkigt. För det andra blir jag jämt hungrig och går och småäter hela tiden (fyller tomrummet, haha) För det tredje så är jag så mörkrädd! Även fast det är en liten etta vi bor och jag vet att det inte ligger någon under sägen, eller att det gömmer sig någon i köket eller på toan. Jag tar ändå ett skutt när jag kliver i sängen och småspringer förbi toalettdörren och har alltid en lampa på i köket. Helst ska gardinerna vara fördragna här inne i rummet också. Annars får jag nå fel och kollar ut hela tiden och inbillar mig att det ska ploppa upp ett ansikte där närsomhelst! Nu sitter jag och skrämmer upp mig själv, haha!
Nu ringde Pär också. Dom var fortfarande ute och åkte, dom hade inte hunnit åkt så mycket, skulle till nån sjö nu. Han skulle bara ringa och säga att han lever! =) Det är bra det! Annars ringer jag och får jag inget svar får jag panik och ringer och ringer och ringer tills han svarar! =) Brukar jämt sätta en tid när jag ska ringa. "Ja, han åkte kl. 7. Då kan jag ringa kl. 22. Då har han varit borta 3 timmar." haha. Är allt okej då och dom ska fortsätta åka så sätter jag en ny tid för samtal nr. 2! haha, och jag får inte ringa ens en minut innan. Han kan hinna hem innan dess ! Nu ringde han halv tio då kan jag ringa tolv, halv ett om han inte har kommit hem. haha, Aja!
Jag blir väl ensam i några timmar till kan jag tänka mig. Och blir alltså vaken i några timmar till! Som ni vet kan jag inte sova utan han. Det är ganska jobbig att vara trött men inte kunna sova. Men jag måste se till så han kommer hem hel igen!

Aaaaja! Nu ska jag gå och kolla på "HULK" på femman eller så blir det att nöta vänner boxarna. Nu har t.o.m Pär börjat hitta fel och jag har nog sett boxarna några hundra gånger mer så som jag har nött hemma. ojoj, vi är vänner nördar, javisst!

God Kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0