DREAMS

I natt drömde jag något konstigt :P Pär var nere på pubafton i sörfjärn och jag var hemma och försökte få tag på han men jag hörde nästan ingenting i telefon och "svarade" nån så lät det bara konstigt. Sedan ringer Loffe och frågar om jag kan hämta dom kl. 1. Javisst. Ringer till Pär igen ihopp om att han ska svara. Amanda svarar. Jag blir fly förbannad och frågar va fan hon har Pärs telefon för (haha). Då hade han tydligen blivit arg och kastat iväg den. Jaha!?
Så jag ska åka ner och leta efter han. Då har jag plötsligt ett helt gäng i bilen. bla. Amanda(??) Jag sitter i förarsätet men det är Amanda som kör. Som en kråka också och tillslut blir jag så less så jag tar över. Och jag körde som en riktigt rallyförare! haha :D Sedan när vi kommer ner så kommer jag faktiskt inte ihåg vad som hände. Men helt plötsligt var jag och Pär hemma iaf. Jag klär av mig och är påväg till sängen för att sova. Då upptäcker jag att Pär är borta.
Jag tar på mig morronrocken och går ut och letar (igen). Tänkte att han kanske var hon malmberg(?) Sedan ringer jag till han och då var han hos Peter och där var det tydligen fest. JAHA?!
Så jag börjar gå dit. Forfarande har jag bara en morronrock och mina tofflor.
När jag kommer fram så ligger det huggormar överallt. (fast det var stooooooora ormar) Så jag försöker hoppa över dom för att komma förbi. En av ormarna hoppar också och biter mig i foten. Jag fortsätter ändå och nu har jag helt plötsligt en tårta med mig också, för Peters pappa fyller år.
Jag går in och det är ingen där. Dom kanske är i huset då tänkte jag men jag kommer aldrig dit. (irriterande)
Sen ser jag simone och amanda dansa på balkongen till huset. Då kommer Pär och Peter in där jag var.
Jag är arg och skäller och säger att han kunde väl säga till om han skulle nånstans. Jag som hade tårta med mig och allt. (haha) Sedan var det slut.

Jag hatar den där känslan när man ska göra nånting eller ska nånstans med det går inte. Usch!

Aja, nu ska jag åka ner till sörfjärn och hälsa på lite och fixa bilder =)

Och i morron ska jag till frissan och jag vet fortfarande inte hur jag ska göra, HELP ME!

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Maria

Tack så mycket! =) Jag vet inte heller vad det var som är fel på dem haah =)

2008-08-19 @ 10:07:58
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0