MAAAT

Har nyss varit och handlat med mami. :) Så nu är kylskåpet och skafferiet påfyllt igen!
Tänk va gott med en macka med smör, eller flingor med fil/mjölk. haha. Men jag tror det blir några riskakor bara. Ska ju snart äta middag. tror jag, det beror på när Päran kommer hem.
Ska plocka ihop disken nu iaf. rensade även ur frysen idag. Jag börjar bli som mamma, spar på allting tills det blir gammalt :P Men man kanske vill äta det igen, eller det kanske kommer gå åt nästa vecka osv osv.
Ska iaf. göra en sallad som mamma tipsade mig om. Med massa saker i; Vitkål(?tror jag?), paprika båder grön och röd, lök, morötter, purjolök. Och den ska hålla iallafall en vecka. Det är ju bra att den inte blir dålig. Men ska jag göra tror jag nog jag skippar löken. Tycker inte så mycket om lök, iaf. inte gullök. Rödlök har jag lärt mig äta och det är gooooooott! =)

Aja, en sak till! Bli bättre på att blogga ni som står där nere på "länkar" :D Jag vill ju ha saker att läsa varje dag flera gånger! Ett inlägg per dag räcker inte! haha. Eller så är det bara jag som inte har nått liv utan sitter bara vid datorn hela dagarna. Suck! Längtar till skolan börjar så man får nått att göra. Längtar ännu mer tills skolan är slut och man kan försöka skaffa sig ett jobb så man tjänar lite pengar.
Jag vill ha ett "riktigt" jobb. Jag vill arbeta. haha. Inte jobba på nån klädaffär eller liknande utan röra på mig och göra saker. Ett "manligt" jobb så att säga! hahaha. Jag vet, alla ni som känner mig, att det låter helt otroligt att jag säger nått sånt. Lat och otränad som jag är. Men det är vad jag vill. =)

Aja, disken kallar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0