VINTER

Nu är vintern påväg. Kollade just vädret på tv4.se. "VARNING! Natten till söndag risk för lokal frost." Frost??
Nej, inte än! Jag har ju för fan inte ens en jacka än! :P Men jag är sugen på denna:

Kanske inte så varm men ja. Varmare än ingenting iaf. Sedan har mamma skickat efter två vinterjackor åt mig också från halens "fyndhörna". Haha. Billigt iaf. Sålänge det är på rea så kan man nog tigga åt sig vad man vill av mamma :P Leta efter den röda prislappen bara :) Aja, tillbaka till vädret.
Det som skulle bli 25 grader i helgen?! Jag vill inte ha vinter riktigt än! Men det är mysigt när det börjar bli mörkt och man kan tända ljus och bara mysa =) Fast helst ska det inte bli mörkt kl tre på dagen.

Ikväll är det ju lyskväll, även pubafton. Synd att Pärans båt är full med hål annars hade det ju varit ganska mysigt att åka båt och kolla på allt ljus =) Om det inte är för sjögit dvs. Men det blir nog pubafton ikväll kan jag tänka mig. Då blir det att klä på sig en hel del då eftersom det ska bli frost. Men men..
Idag ska vi också äta goomat, och väldigt onyttig mat. Lövbiff, chips och dipp ! =) Det låter galet, jag vet. Men det är asgott! Dilldipp och dom där 50% mindre fett chipsen. Eller Pär brukar äta lättsaltade. Men jag tycker dom andra är godare =)

Aja! Nu ska jag gå och äta nånting!

See you !

Kommentarer
Postat av: Maria

Tack så mycket! =D

2008-08-30 @ 16:17:14
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0