HEJ HOPP

Igår kom Linus på linjen hit och föreslog; åka båt, sola och bada. Bra ide!
Åkte först till gårdsjön för att hämta grabbarnas badbrallor, sedan vidare till bergsjö, för självklart skulle dom ha en öl eller två med sig =)
Åkte runt ett tag och försökte hitta en plats där man fick vara lite själv. Men där vi brukar vara var det upptaget, på nästa lilla strand var det ockå upptaget. Så vi åkte till nå jävla stenskit :P Varmt som tusan var det där även fast solen var i moln. Men det var inte så skönt att ligga där. Så vi åkte tillbaka till den lilla stranden och åkte in där ändå.
Hade ju även tagit med korv+bröd. Tänkte grilla lite.. Men när vi skulle göra det var det ju ingen som hade tändare/tändstickor med sig. Skit då.. Linus hällde ut öl på marken och det fräste till. Då var det nån som hade grillat vid stenarna förut och det var fortfarande varmt. Så genom det fick vi eld! :D
Pär och Linus ville åka till norrfjärn men när vi väl kom ut på vattnet blåste det så mycket så jag sa att jag inte ville följa med dit. Då åkte vi en sväng runt stranden i sörfjärn ist =)
Åkte hem sedan till Linus en sväng. Skulle äta pizza.. Fy fan va jag hatar Gnarps pizzeria nu! Haci kom tillbaka!! :P Dom som brukar vara där måste ju ha semester eller nå för nu är det nå jävla surhål till människa som är där! Först får man stå och vänta en evighet för att bara få beställa. sen måste man hämta dricka och sås själv (inte så jobbigt kanske men dom brukar alltid ge en det) Sen är gubbfan sur som bara den. Och i slutet fick man en jävla gummipizza. Botten var skitseg + att tallrikarna är lortiga. FY! Jag tänker inte äta där nå mer förns dom andra kommer tillbaka.
Aja.. Linus skulle sedan klippa sig och vara med sara. Så jag och Pär åkte upp till gåsjön och badade =) Mitt första dopp för i år!
Åkte hem.. Hämtade sista vännerboxen av andreas och kollade på den resten av kvällen =)Idag vaknade vi av strååålande väder! Så vi skyndade oss ner till sörfjärn och åkte ut med båten till den lilla stranden =)
Det var så himla varmt så man kunde slänga sig i vattnet på engång man kom dit! Vi la oss i solen och myste en sväng.
sedan kom ju dom jävla molnen! + att det kom mer folk dit. Så vi tog båten och åkte ut på havet en sväng =) Stannade utanför stranden och la oss där och solade ist =) Mycket härligt! Men det varade inte så länge för det kom bara mer och mer moln. Så vi gav upp och åkte hem.. Skitväder! =/ Men det var mycket trevligt så länge det varade! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0