IS

Jag håller nu på att frosta av frysen :P Det kan inte ha gjorts många gånger iaf :P Fullt med is, och jag börjar få lite smått panik. För jag vill ju inte att all mat ska bli dålig =/ Så jag har stått och hackat för fullt, ställt in kastruller med kokande vatten. Men nu, en och en halv timme senare har det ändå inte blivit isfritt.


Eftersom nästan allt vart upptinat så passade jag på att ta en bit cheesecake =) Kan säga att citronen förstör ganska mycket. Det smakar nästan bara citron. Jag vill smaka den som Rachel och Chandler har i Vänner ! haha.


Aja.. ska iaf. hjälpa mamma sälja fika på bruksgårn tors-fredag. Kl.16-21 ??? Allt dom har där brukar jämt vara på dagen men inte nu när jag ska hjälpa till då, näe. Slapp lördan iaf. det är bra =) Tjänar ju iaf. nån liten små slant av det :D
Så på fredag blir det till att först åka till stan och panik handla nått åt Therese som fyller år nästa vecka. Har en ide om vad jag ska köpa, fast jag vet inte riktigt vad. :P Aja, sedan hem, skjutsa Pär till gåsjön, han får ju semester då så då lär det väl slinka ner en och annan öl :) Sedan ner till sörfjärn och tillbaka till gårdsjön.

aja, nu ska jag glo på tv och äta min cheesecake.
Adios!

Kommentarer
Postat av: Therese

hmhm undrar var det kan vara då =P

var den god cheescaken då?

2008-07-08 @ 22:58:44
URL: http://theresesilen.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Mm, men jag har inte tänkt ut nån exakt sak. Har bara en ide :P Njae.. Det var den faktiskt inte. Smakade bara citron. Tog man bort den var den inte så god då heller..

2008-07-09 @ 06:07:12
URL: http://nathaliesilen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0