MYCKET HAR HÄNT

Ja, jag berättade ju sist att Pär var ute och åkte fyrhjuling. Och det var han, länge. Så till sist ringde jag. Mobilsvar. Då blev jag orolig med tanke på att dom hade druckit. Väntade och ringde igen. Mobilsvar. Letade rätt på Andreas nummer och ringde dit. gick många signaler. Inget svar.. Men tillsist svarade han. Då var dom påväg hem.
Försökte vara lite sur när han kom hem :P Men det går inte när han ligger och skojar och fular sig! haha. Det kommer alltid fram ett skratt! :D Ojojoj, vad jag älskar den karln! =)
Ja.. Dagen efter hade Pär lovat att vi skulle åka på stranden och det gjorde vi =) Kommer inte ihåg vad vi gjorde?! Men jaja.. Det har varit många dagar på stranden nu iaf. En dag åkte jag och Pär ut till en ö där hans syster har stuga. Och det var alldeles blankt på havet! Då är det kul att åka båt! =) Men sedan mitt ute på havet dyker en stor sten upp?! Så då satt jag ju och var lite smårädd igen :P
Sedan (vet inte om det var samma dag eller inte?!) så kom Eddie, Loffe, Andreas och Linda till "lillstranden" där vi låg.
så jävla varmt! Riktigt stekhett! Man fick gå och ta sig ett dopp i det kalla vattnet. Loffe åkte vattenskidor, och det gick väldigt bra =) Sedan lånade jag och Pär Loffes vattenskoter och åkte. Faan va kul!! :D Aja.. skulle åka båt innan pubafton iaf. Så vi åkte hem, åt och gjorde oss i ordning sedan skulle vi åka och hämta linus. Sara och melissa följde med dom med. Åkte en sväng sedan kom det mer folk som skulle med. Slutade med att vi var 8 pers. i båten. Inte kul. fortsatte till puben.
Dagen efter skulle Pär ut och åka båt igen. Men det var så blåsigt så jag följde inte med. Jag åkte hem en sväng ist. Gick ner på stranden där mamma och farmor låg.
Måndagen började säkert också med stranden. Haha, jag kommer inte ihåg. Mitt minne suger.. men iaf. skulle Pär, andreas och tommy åka vattenskidor(vattenskida). Så jag åkte hem än engång, Eftersom jag är chaffören.
Jag och mamma tog en promenix längst stranden. Sedan åkte jag och hämtade dom.. Åkte hem till malmberg. som för övrigt var full like a kastrull. Jag har aldrig sett han så full nångång. Jag som tycker han är jobbigt t.o.m när han är nykter. Då var han 100000 gånger så jobbig. "-Ska du ha en snapps, Nathalie?" "-Näe, jag kör.." tio minuter senare. "-Durå, Nathalie. Ska du ha en snapps?" "-Men nej!" lite senare. "-Ta dig en snapps du å!" "MEN NEEJ!" Idiot!
Sedan kom iden upp att vi skulle åka ner och åka båt. Tror det var Andreas som kom på den dumma iden, dock på skämt för att driva med mig efter en viss sak som hände på pubafton :P Men Pär vart helt på iden och det slutade ju med att vi skulle åka ner. Malmberg ville åka fyrhjuling ner. Men han var alldeles för full för att fatta att han inte kunde kör när han var så full. Så Andreas fick smyga och köra hem den. Men vi andra skulle ju ner.. "Ja, dom tröttnar väl efter en timme eller nå", tänkte jag. Men nej! Satt och frös hur länge som helst. klockan vart mer och mer.. Tyckte lite synd om Lisa som skulle upp och jobba dan efter.
Efter ett tag kom dom på att vi skulle byta strand. Anders, Lisa och Malmberg gick hem. Jag, Pär, Lundstedt och en tjej som jag inte kommer ihåg namnet på fortsatte. Sedan när vi kom fram kom vi på att vi inte hade nån tändare att tända brasa med. Så Erik och Pär åkte tillbaka till den andra stranden för att hämta eld sen den förra brasan :P jag och hon blev kvar. Sedan gick det en halvtimme innan dom kom tillbaka. Vafan tänkte vi. Eftersom det tar typ 3 min att åka till den andra stranden. Så vi tänkte att vi skulle börja gå tillbaka. Men just då kom dom tillbaka. Med fisk också :P Dom grillade aborrar och åt! Usch! :P Aja.. det slutade iaf. med att vi kom hem vid sex tiden, precis när statoil hade öppnat. Så vi gick och köpte oss en varsin kexchoklad och åkte hem och sov i sisådär 4-5 timmar. Sedan vart det stranden igen. Jag, Pär och lundstedt åkte ner och åkte båt till den lilla stranden. Mötte Andreas på vägen med vattenskotern också.
Låg på stranden, badade och så. Tills Pär, stackarn, började må dåligt. Inte så konstigt när man varit och supit till klockan 6 på morron och sedan lägger sig i solen :P Så vi åkte hem och sov ytterligare några timmar. Sen vart det bara slappkväll =)
Idag åkte vi också ner på stranden en sväng. Men det var inte länge, det blåste så mycket. Så vi åkte hem.. grillade lite fläskfilé och majs! mums! =) Sedan skulle dom ner och åka båt igen så jag skjutsade ner Pär och Anders till sörfjärn. Och nu är dom och fiskar nånstans?! =) Så jag ska sätta mig framför teven ett tag tills han kommer hem =)

Snart är Pärs semester slut :( Vem ska jag då leka med om dagarna?
Snart kommer Therese hem och kommer vara brunare än en bränd pepparkaka. Fan! :P Jag måste ligga i solen! =) Men vi har då haft ett jävligt bra sommarväder vi här också iaf =) Kokhett i solen och skönt som bara den!
Snart börjar skolan och jag kan säga att jag längtar. Ska bli ganska skönt att ha nått att göra om dagarna. + att jag får träffa Elinis =) Men ska det vara sånt här väder vill jag inte dit!
Snart åker Mia till USA :( Även fast vi inte träffas så ofta nu för tin så kommer jag sakna dig. Nu vet man att vi kan träffas om vi vill. Men då vet man att det går inte att träffas nått alls på ett helt år.. =/
Snart somnar jag....

Kommentarer
Postat av: Lisa

Var inte såå farligt med jobbet tyckte jag..

Tyckte mer synd om dig.. :p

2008-07-31 @ 00:05:31
URL: http://lisalindbom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0