STÄDTIME

Just nu håller jag på städar för fullt! Lika bra att fortsätta när man väl kommit igång annars tappar man humöret för det. Men nu behövde jag en liten paus.. Tror jag måste äta nånting, känner mig helt slut i kroppen. Men det får vänta tills det är rent och fint =)
Av alla rum tycker jag badrummet är roligast att städa ! :D Äckligt kanske endel tycker, men det är där man ser resultat. Handfatet som är fullt av torkad tandkräm, hårstrån. Även på spegeln är det tandkräm. Toalettstolen kanske inte är en höjdare, men den blir ju fin iaf =) Det jag tycker minst om att göra är damtorka. Så tråkigt.. Så det gör jag alltid först! Det kanske man ska göra ändå, men ja..

Imorron blir det sundsvall med Mami. Får väl se om jag hittar nått åt Therese. Jag vet hur det ska "vara" men inte vad jag ska köpa?! Ingen aning.. Så det kan väl bli nästan vad som helst. Jag är så dålig på att köpa presenter och blir nästan jämt missnöjd och vill köpa till nått mer för det känns så lite att ge.
- Vad vill du ha för nånting, Therese? =)

Ikväll är det Supersize vs. Superskinny. Det är värt att se =)


Men nu ska jag fortsätta städa. Damsuga och torka golv kvar, även en omgång till med diskmaskinen!

Morsning Goodbye!

Kommentarer
Postat av: ANNA KÄLLMAN

SVAR: Jaa det är gott=) Det är såååå långtråkigt! men men, det är pengar också ;) Jasså rensade du dom? :P Det gör inte jag :) hi hi.

2008-07-10 @ 16:04:53
URL: http://mintradera.blogg.se/
Postat av: ANNA KÄLLMAN

Vad skönt att få städat. Skulle behövas här också, men städ humöret finns inte just nu :P Jaa det är sant, toan är äckligast, men roligast för man ser resultat! :-)

2008-07-10 @ 16:07:03
URL: http://mintradera.blogg.se/
Postat av: Therese

jag vet inte.. =/

2008-07-10 @ 16:32:56
URL: http://theresesilen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0