STRANDEN

Ja, då var årets första besök på stranden gjort också =)
Var dit igår med Simone. Dennis, Denise och Bianca kom också. Melissa även lite senare =) Dom badade. Jag var en fegis och stannade på land.
Brännde mig gjorde jag också. Jag som tyckte jag var så noga med att smörja in mig. Men på ryggen blir det ju svårt när man är själv. Sedan baksidorna av benen. Men men..
Det är ju perfekt strandväder idag med. Får se om jag orkar pallra mig ner, får se om nån frågar mig :P Annars får det va.

Igår var jag och Pär upp till Gårdsjön en sväng på kvällen. Så härligt! Solen var varm som satan. Vattnade den nyplanterade gräsmattan. Sedan fixade Pär med båten och jag satt och spanade på fiskar :P Sedan tog vi håven och fångade en par småttingar. Som vi senare åkte ut och fiskade med. Eller jag gjorde det som metade. Pär kastade :P Jag som aldrig har fiskat nångång (hos moffan när vi var liten räknas väl inte, fick ingen fisk:P) fick en gädda på första nappet! Pär sa direkt när den högg att det var en gädda så han fick ta över! haha. Dom är så jävla äcklig! :P Men sedan var det dött! Men inte gjorde det nått, det var trevligt iaf. =) I love it there!


Näe, nu måste jag ha i mig frukost! Mjukbrödet tog ju slut igår så det får bli att knapra hårdbröd! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0