TRAGISKT

Nu har Pär åkt och fiskat med sina kompanjoner(?) =) Och jag som inte har nått liv ska lägga mig framför teven.
Men det värsta av allt är att det första jag började fundera på var; "Vad ska jag äta nu?" BLÄ! Kan jag sluta äta hela tiden? :P
Kollade på "Dr Phil" idag. (tråk, jag vet) Men iaf. var det en tjej som hade ätstörningar där. Han visade massa bilder på tjejer som var supersmal, och då menar jag så att ben stack ut lite överallt. Och hon skulle göra vad som helst för att se ut så. Hon tyckte det var snyggt när benen stack ut.
Supersize vs. superskinny brukar jag också kolla på. När en överviktig byter diet med en underviktig.
Man ska nog egentligen vara glad för att man varken är överviktig eller underviktig. Men det går nog aldrig att få bort dom tankar man får ibland. Att man är fet, ful och inte duger till. Tror nog alla har sånna dagar ibland. Det enda jag skulle vilja ändra på är mina lår! :P Inget daller! haha..

Kommer ihåg i högstadiet när dom hade flera "samtal" med oss om just anorexia och liknande. Att det var så viktigt att äta. Niklas jagade oss och såg till att vi gick och åt lunch :) Men skolmaten går faktiskt inte alltid att äta! :P Kommer även ihåg att jag tyckte det känndes skönt att vara hungrig och åt nästan aldrig lunch i 7-8an. Men gick alltid och köpte en chokladkaka på ica senare med amanda! haha. Kan även tillägga att jag åt som en gris när jag kom hem.
AJA!

Nu ska jag ta mig en macka eller två! =)

Tack och hej, leverpastej!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha, jag glömmer då aldrig högstadietiden! ;D

2008-08-03 @ 11:43:00
Postat av: Nathalie

Näe, inte jag heller! Det var mycket roligare där! Träffat Niklas en par gånger på puben! haha. Vi var ju favoritklassen! =)

2008-08-03 @ 15:50:12
URL: http://nathaliesilen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0