CROUSINGHELGEN

Fredag:
Jag och Pär åkte upp till gåsjön och grillade gott. Tänkte även fiska lite med det blåste så mycket så vi struntade i det. Vi åkte hem och gjorde oss i ordning, hämtade band nere på crousingen. Skulle hämta cylkarna från garaget då Therese och Andreas stack ut huvudet ur fönstret. Även jimmie kom precis då.. Var så att vi gick hem till dom en sväng innan. Sedan gick vi och hämtade cyklar åt dom, sedan bar det av till crousingen.
Vi skulle ju kolla på monstertrucken. Men man fick ju inte ta med sig ölen in så dom ville ta en annan väg genom höggräs och lerpölar. Jag var dyngsur i fötterna, therese vart lerig och bränd av brännesslor. Kom dit precis när det var slut. typiskt! Gick upp dit där bilarna var och gick runt en sväng. Sedan gick vi till Britta och satte oss där en stund =)
Jag vet inte hur många personer jag träffade under denna helg som fått reda på att jag fått körkort?! :P Tror jag gick och sa Tack hela kvällen :P haha. Aja.. det vart öltältet och hälsa på Pärs jobbarkompis. Det var mycket roligare än vad det brukar vara på fredagskvällen. Vi gick hem rätt så tidigt. vid ett. Sov som en stock tills alarmet ringde. Trodde bara jag glömt att häva av det sen vardagarna men sedan kom jag på, Fan, ska ju sitta i inträde kl.9. Suck...
Lördag:
Vaknade kl.8 och var tröttare än nånsin. Ville helst av allt bara somna om. Men hade ju lovat pappa att hjälpa till och sitta i inträde med han och mamma. Så det var bara till och lunka sig upp och åka dit. Regnet öste ner. Vi fick iaf. ett partytält att sitta i! Tur var det annars hade vi varit dyngsura.
Kallt som tusan var det också. Men det gick rätt fort ändå tycker jag. Rätt som det var. var klockan tolv och Pär och Andreas kom och skulle vara parkeringsvakter. Therese  var även med och var fotograf =)
Sen sa det poff igen och klockan var två. Tiden som parkeringsvakt var över och dom kom till inträdet så jag hakade på dom. Sedan åkte vi hem till våra bon. Pär och jag gick och la oss en sväng. Var så trött båda två. Fast jag vet inte om vi sov nått. Vänner åkte ju i dvd'n! =) Så det låg vi och kollade på.. Sedan ringer Andreas och frågar om vi vill grilla med han och Therese. Det ville vi. Så vi åkte först till gåsjön för att hämta köttet och majsen som vart över sen fredagen. Sedan gjorde vi oss i ordning och gick över till Ferra och Terra (mitt påhitt) haha! :D maten var mycket god! Jättegott vitlöksbröd som jag måste köpa! =P Sedan droppade det in en och en annan människa. Vart mycket prat... Sedan när vi var på väg att hämta cyklarna för att cykla ner regnar det!! Fan då! så vi drog igång Guitar Hero. Tommy sög! :D haha. t.o.m dåligar än mig. Sedan kommer Therese som kör på som bara den.. Ojoj. :) Lite bowling och tennis också. Jag hoppas Pär blir lite smittade av det där så han också vill ha det! =) Jag vill inte betala allt själv. Fast varför ska man betala för nya grejer när det finns i grannhuset? ;D Aja.. Det slutade regna så vi tog våra cyklar och cyklade dit.
Det var trångt och mycket fulla ödrägliga folk! Mitt humör sjönk bara mer och mer. Var less! Kände mig som en utstött tönt. Fy fan.. ! Och det hjälper inte med "sluta sura nu". Satte mig vid Mia och pratade lite men hon var för upptagen med andra och sprang sedan iväg hon också. :( Pär försökte få mig på bättre humör. och han lyckas ju alltid =)  Går ju inte att låta bli att le när han skämtar till det =) Även Pärs jobbar kompis, Mats, var där! Han var pratglad som bara den. Efter att ha pratat med han gick vi till pizzan och tröck i oss en pizza. Gick till marcus.. tråk!
Jag ville ha skjuts, men det blev cyklarna till slut ändå. Hur som helst så tycker jag att Fredagen var mycket roligare än lördagen. Fint väder, lagomt med folk, mer folk man kände igen. Tummen upp!
Söndagen spenderades i sängen heeela dan. Vaknade lite då och då men somnade om inom en timme igen känndes det som. Sov hela dan. Men vaknade vid två nångång och såg att "Mannen som kan tala med hästar" var på teven!! Jag vet inte hur länge jag väntat på att dom ska visa den igen! =) I looove it ! Men jag kunde inte hålla ögonen öppen så länge så jag såg bara några snuttar av filmen.

Ja, nu får jag väl gå och städa igen som det blir efter varje helg. Kläder överallt! Suck..

Hej!


Kommentarer
Postat av: Therese

Terra & Ferra har crulle komme på för längesen...

2008-06-30 @ 11:06:53
URL: http://theresesilen.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Jaha. Fan då! jag som tyckte jag fick till det så bra! :P

2008-06-30 @ 16:23:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0