KÖRLEKTION

Ja, idag for jag först och stor handla med mammi! Det blev mycket som vanligt, eller kanske ska säga dyrt som vanligt. Men men =)
Sedan tog jag fem i ett tåget till hudik. Sprang på min mattelärare sen högstadiet, Maria =) Småprat sedan sprang vi åt olika håll. Jag fortsatte mot körskolan. Och i den berömda och jobbiga backen träffar jag min mattelärare sen förra året, Juan ( eller hon stavar Iwan). I loooove her! =) Hon är så snäll och glad.
Aja.. fortsätter och känner mig som en svettig gris!
Sedan blev det körlektion med cecilia. Jag som var så nöjd med Stoffe men om det är möjligt så är nog Cecilia ännu bättre =) Fast körlektionen gick väl inte bättre för det. Jävla högerregel! Jag måste bli mer uppmärksamhet. Fick även göra säkerhetskontrollen själv idag. Det gick väl sådär, men Stoffe har ju bara visat mig det engång så. Jag känner mig rätt självsäker på att jag kommer klara det ändå. Fast man ska inte tänka så.. Det är säkert den där jävla högerregeln som kommer kugga mig!! :P Men men.. Sprang in på Kvantum och köpte fläskfilé eftersom det var slut i Gnarp..


Näe, nu ska jag vänta på att Päran kommer hem sedan ska jag laga mexicanskt ! =)

PS. Har dom höjt priserna på tåg och buss igen eller?? Nu kostar den antagligen 60 spänn att åka till hudik från Gnarp!? Men kunde åka på det hem också så det var ju bra. Men det är ju förjävligt om det ska kosta så mycket?!


GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLIHOP! =)

Kommentarer
Postat av: Therese

JA jag vet dom höjer dom där jävla priserna hela tiden! det är förjävligt, det är ju billigare att åka bil in nästan, iaf mer värt det

2008-06-19 @ 22:01:22
URL: http://theresesilen.blogg.se/
Postat av: Lisa

du... Du kan åka på busskortet HELA juni! :D skit bra ;)

2008-06-19 @ 22:30:33
URL: http://lisalindbom.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Va? :D Fan va bra, det visste jag inte =)

2008-06-22 @ 02:51:43
Postat av: Lisa

nää dom sa att de skulle funka hela juni, men idag funka de inte för mig. Så jag vet inte längre XD ;)

2008-06-23 @ 22:17:26
URL: http://lisalindbom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0