NERVÖS

Läste just en klasskamrats blogg. Och där fick jag reda på att ungdomsmottagningen har stängt HELA sommaren?!
Hallå ? Endast drop in för dagen efter piller. Jahaja.. Fan va dåligt! Jag tycker även det är dåligt att dom har stängt på helgerna. Jag menar, är det inte då man brukar behöva dagen efter piller som mest? :P
Eva (?heter hon så) skulle ju komma tillbaka den 30/6 tyckte jag hon sa.. Aja.. Det drabbar väl inte mig så mycket men jag tycker det var ganska dåligt.

För övrigt håller jag på å få nå psykfel! Jag är så nervös! Uppkörningen kommer bara närmare och närmare och jag blir bara mer nervös för varje dag som går. Tänkte somna om en stund nu efter att Pär åkte på jobbet, men jag låg och tänkte på uppkörningen hela tiden så det gick inte att somna.
Hade körlektion med Stoffe igår, det blev lite ändringar. skulle ju egentligen ha med Cecilia. Men men..
Tränade på att backa och parkera. Då gick det ju galant! Nu när jag ska träna på det sitter det! Aaahh! :P Iofs. är väl det bra men ja.. Sedan fickparkera tycker jag är lite knivigt. Men Stoffe sa att det var väldigt liten chans att det kom på uppkörningen.
Den dagen jag har uppkörning kommer jag skaka som bara den skulle jag tro. Inte bara den press man har på sig för att klara det utan man måste ha en ny främling brevid sig som sitter och antecknar. Pär sa att dom kan säga "ja, åsså svänger du vänster här" Fast man egentligen inte får det. Så det gäller att vara uppmärksam. Just det jag är sämst på!!
Ni anar inte vad nervös jag är!

Nu ska jag gå och leta fram nå frukost. Det kommer bli en besvikelse eftersom det inte finns nått! Måste handla.. igen.

hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0