SOMMAR

Helgen har varit helt otroligt bra!
Först åkte jag, Pär, jimmie, Therese, andreas, loffe och eddie till en ö och solade, grillade och hade det bra!
Vart lite bränd bara :/ Har fått som brännblåsor nästan, skitsnuskigt :P Men det var skithärligt där! Jättevarmt och soligt! Båtfärden hem därimot, är bland det värsta jag varit med om! Det blåste så det var vågit på havet! Båten FLÖG över varje våg och landade med en DUNS efter varje våg! Jag var livrädd och höll i mig för kung och fosterland! haha. Vart irriterad på Pär, jimmie och andreas som satt och skratta, för dom tyckte det var roligt! :P Det var skit obehagligt, känndes som båten skulle gå söner för det riktigt small när vi landa efter varje våg :P Sedan på kvällen vart det puben.
På lördan åkte jag ner till Sörfjärn med Marcus. Pär kom och hämta oss med båten och åkte till en liten strand där Pär, linus och andreas hade slagit sig ner. Sedan åkte vi ut till en ö, sjövädret var bättre idag :P så det gick bra. Hittade även världens sötaste måsunge som sprang runt där själv. han var såå söt! Linus ville ta med han hem ;)
Hem hit sedan och grillade, simone och jimmie, therese och andreas kom också. Men det vart en lugn kväll och vi la oss rätt så tidigt.

   

Orkar inte skriva allt som hänt men det har varit en kanonhelg!

Idag är jag iaf. ledig. Eller ska egentligen lyssna på nå redovisningar på bilden halv ett men jag vet inte om jag orkar åka in bara för typ 10 min. lyssnande. Tänkte ju övningsköra dit med mamma och gå dit. Men jag tror vi skippar det, behöver träna lite på att backa! :P hehe.. Så då kan vi göra det här hemma..=)
Uppkörningen är nära och jag är nervös som aldrig förr! Jag MÅSTE klara det, annars kommer jag bli så jävla besviken :/ :P

Mors!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0