BIL

Fiiiinväder idag! Varmt som bara den. Har legat i solen ett tag. Men som vanligt blir jag less efter ett litet tag och orkar itne mer :P Men nu ska man ju inte hoppas på för mycket, att sommarn är här. ska bli kallare till veckan! FY!
och på tisdag fyller ju jag 18 år! :D Weehoo!
Frågade pappa idag om han hade kollat på nån mer bil åt mig, för jag hade hittat en som jag ville ha.  Nej, sa han.
Men det visade sig ju att han hade köpt en redan =) My redpearl ! haha. hade ju kollat på en sån förut, den är ju snygg förutom dom jävla ögonen (Lysena) som ploppar upp! haha. Men jag är tacksam att jag överhuvudtaget fick en bil ! =) Eller ska få ! Nu är det bara körkortet kvar ! Ska fråga om jag får boka skrivning på onsdag! Satt ju där en hel dag förra veckan så nu är jag godkänd på allt! =) ska även dit och plugga lite på onsdag, sedan har jag körlektion. Dom går ju lite mindre bra. Måste övningsköra mer hemma! Men men.. jag ska då ha det i handen innan sommarn är slut iaf! :D

Jahapp! Tänkte ju lägga in bilder på bilen men är ju antagligen nå fel! Men ni får väl kolla på bilddagboken ist. då  =) :nathaliesilen.bilddagboken.se.


Även att jag har blivit helt besatt av att färga mitt hår! Jag vill! Funderar starkt på att färga hela håret EN färg. En mörk färg! Mörkmörkmörkbrun. Den jag har på underhåret. ett steg före svart?! Vad tycks? Jag behöver smakråd! =)

ADIOS!

Kommentarer
Postat av: Therese

ja riktigt mörkt eller ljusbrunt med mörka och ljusa slingor i skulle va fint... =P

2008-05-12 @ 22:31:13
URL: http://theresesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0