FIKASTUND

ja, vaknade halv sex idag när klockan ringde.
Klev upp, gjorde frukost. Hallonyoghurt m. kellogs Special K :D Skitgott var det faktiskt!
Ja, gick till bussen, träffade Simoni.
Kom till skolan. Och jag går och sätter mig på bänken utanför estet som vanligt :P och väntar på Elina.
Men hon kom aldrig. Jag var så trött och less på allt och jag behövde verkligen Elina att muntra upp mig då :P
Jag skrev och frågade om hon kom snart annars åker jag hem för jag har så tråkigt. "Men kom till mig då och fika så åker vi dit till textilen" Min räddare i nöden. Jag plockade ihop mina grejor snabbare än kvickt och satte mig på bussen.
På bussen hoppade det på en tant och började prata med busschafförn (hon måste ha känt han men jag är inte säker:P) Ja iaf.
-Men ska ni inte följa med dit då i några dar? kan du ta ledigt i 4 dar då iaf? (tror det var nån stuga)
-Nja, inte så länge kanske. Men jag måste ju veta i förväg.. (så han kunde ta ledigt)
-Ja, men ring ikväll då!
-Näe, ikväll kan jag inte för ikväll ska jag dansa.
-va?
-jag ska dansa ikväll.
-va sa du?
-jag ska dansa!
-näe, jag hör inte vad du säger...
-DANS
-va?
-DANS!!
-
Dans?
-Ja.
-Näe, sånt finns inte där! (i stugan dom skulle till)
hahaha :D
Iaf. hoppade av bussen och höll på och frysa ihjäl. sedan ringer mamma och frågar om jag tycker om Maraboue (hur fan stavar man??) kokos. -Vaa?? haha. Fatta inte vad hon mena. Men hon är ju borta med jobbet och åker nån båt :P vet inte riktigt vart men =)
  Efter många om och men kom jag fram till Elina. Och jag lovar att dom där trapporna kommer ta dö på mig. Dom är så knepig. Tar man varje steg känns det som man tar flugsteg, alltså onödigt många. Men hoppar man över ett så blir det jättekliv. Men skitsamma! Vi fikade nybakat bröd och te och skvallrade och pratade gamla pinsamheter. Det var mycket trevligt. Jag försökte även få henne att stanna hemma så jag kunde åka hem tidigare. Men nej hon stog på sig.
Sen när hon stog och gjorde sig i ordning "fast jag vill egentligen inte gå nånstans idag" Så jag åkte hem med kvart över tolv bussen. Träffade Simoni på bussen igen. Eller hon kom fram och skrämde nästan livet ur mig, eller näe, inte riktigt men paff blev jag iaf :P Hon berättade om när Denise pratade i sömnen "Vart är hon??" (gräver i träcket) HAHAHAHAHA! ojojoj! :D
Mmja, när jag kom hem skrev jag ett mail till Anja och förklarade hur allt låg till. och varför jag varit borta så mycket denna vecka. Men jag har faktiskt varit sjuk och slö så det räknas inte som skolk tycker jag :P Men det känns som jag är på bättringsvägen. Fick "Trollmors förkylningshonung" av Elina och jag tror det gjorde susen :D Så det blir nog pubafton imöra ändå om det är väder =)

Ja, och Pär är och bygger en brygga med Linus som Pär ska ha vid stugan. Och antagligen klarade han sig på en korv idag så jag får fixa nån mat själv. Det blir nog bara nå mackor.

Inte så intressant inlägg kanske men jag måsta skriva av mig litegranna =)

Simma lugnt!

Kommentarer
Postat av: Therese

Malibu heter det =)

2008-05-24 @ 10:54:29
URL: http://theresesilen.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Va ??

2008-05-24 @ 15:59:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0