FREDAG

Hade verkligen inte ork att åka in till skolan då. Kännde mig som jag låg på botten av havet och halvdog. Näe, inte ens på botten, nergrävd typ 100 meter under botten. Aja.. Åkte iaf. in. men sen fick jag sms av Elina och sa att hon inte skulle komma till skolan. Då sjönk jag ännu längre ner i botten :P Så jag åkte direkt till station och tog kvart över 8 bussen hem och sjukanmälde mig.
Storstädade lägenheten. Städade t.o.m ut kyl och frys och dammtorkade allt här! =) Tvättade även våran vita badrumsmatta, som då hade blivit nästan grå. haha. Sen när jag tog ur den ur tvättmaskinen så vägde den bly!
Det måste ha varit nå fel på tvättmaskin eller nå för den var dyngsur. När jag försökte vrida ur den lite så kom det en sjö av vatten ur den. Sedan när jag kom ner 3 timmar senare och hämtade mer tvätt droppade det fortfarande av den, nästan rann vatten. så ja. :P
Sen kom Päran hem och jag följde med mamma och handlade. Sedan åkte jag, Pär och Linus till pärs stuga =)
Pär och Linus fixade i bryggan i sjön och jag fick kvinnogöra, ta fram trädgårdsmöblerna och torka av dom :P
Åkte även ut och fiskade lite. då hade det kommit 3 pers till och alla i en liten båt. Sen när vi var nästan framme började dom vicka båten! Då skrek och slog jag! haha. Jag ville verkligen inte ramla i vattnet med mobil och allt på mig. + att jag inte hade ombyte med mig som vissa andra hade :P Fast sen när jag klivit ur båten började dom vicka igen. Då var det kul! haha :D
Grillat blev det också, mycket gott! Linus och Andreas fick sig en badtur också när Pär skjutsade runt dom i grävskopan.
sedan åkte vi hem, jag och Pär. och åt chips och dipp och gick och la oss och sov. Trevlig dag. Synd bara att det blev lite dåligt väder där på slutet. Men men..

   

Jag vill till frissan! Vill fixa håret. Vill färga mörkt. Men det kommer ju ändå bara blekas i sommar så lika bra jag väntar tills efter. Men klippa av lite slitet hår skulle ju inte vara fel..

men men.. Nu ska jag gå och äta mina goooda riskakor (jag är beroende)

Yes box allright !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0