SHOPPING

Idag var jag och Elina på stan och fyndade lite =) Det var lite rea på gina tricot och sedan vart det lite smått och gott på hm och jones också! Sedan gick vi på Subway och käkade! Det är ju så gott! Köpte även kakor där.

   
Badshorts,    Shorta, H&M,    Klänning,          Trosor,
Jack and        98 :-                  Gina Tricot,       Gina Tricot,
Jones.                                99,50 :-              24,50 :-/st
129 :-

Nu ska jag springa på ica och handla lite. Sedan ska jag väl laga till nån mat åt mig själv. Pär är ju på "myskväll" med jobbet :D haha. Jag är riktigt avis på han! Dom skulle på laserhallen, åka gocart och ha trekamp.
Tror jag ska köpa nått gott år mig själv också som jag kan smaska på tills han kommer hem, som skulle bli tidigt =) Så det är bra!

Storstädade ju i måndags. Och då sa jag att vi kan väl försöka hålla det städat ett tag nu då så vi slipper städa varje vecka. Men vad ligger i soffan nu då? jo, en stor jävla klädhög. Och allt är mitt! :O haha. så jag ska väl städa undan det också. Sedan tänkte jag även tvätta om det inte är upptaget, som vanligt!! Båda tvättkorgarna är fulla med tvätt.

Nästa vecka börjar min nya diet :) Jag ska göra min egen version av GI-metoden. Jag kommer inte följa den helt. Lite fusk kommer det att bli, som på helger kan det vara skönt med en bakispizza och så =) Sedan till lunch ska jag enbart äta sallad + macka. Men bort med potatis, pasta, ris (förutom mina älskade riskakor).
Jag känner faktiskt att jag blivit nyttigare. Jag har inte lika mycket godissug som förut och jag kan inte äta vitt bröd längre, det känns för onyttigt! Pär gjorde baguetter förut nåndag och orkade inte med alla och frågade om jag ville ha. Nej! Det känndes som en stor fettklump! haha. Men det är kanske för att han är så mycket smör och ost.
Men jag känner mig nyttigare iaf. Hoppas jag blir piggare också med tiden. Tänkte försöka gå ut och gå så mycket som möjligt, om inte springa.

men men, nu ska jag gå och slänga in en tvätt sedan ska jag på ica!

Morsning goodbye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0