Skitväder

Igår kollade jag och Pär på 10 000 BC. Trodde faktiskt den skulle vara bättre. Och att det skulle handla lite mer om djuren; Mammutarna och dom :P Men så var det inte.. Men den var bra ändå! Men om ni inte har sett den, ha inte för höga förhoppningar. :) 
Vi har även Sweeney Todd och På smällen kvar att kolla på =)
Sedan grillade vi burgare igår med, mumma! Och kollade på Sanningens ögonblick, mitt nya favorit program! haha. Men han som var med igår måste vara den sämsta pojkvän man kan ha! "Tycker du att dina kompisar har en snyggare flickvän än du?" -Ja! "Tycker du att det är snyggare med blondiner än brunetter?" -Ja! (hans flickvän var brunett) "Skulle du vilja att din flickvän hade silikonbröst?" -Ja! .. Jävla idiot! :P Vart riktigt irriterad där ett tag! Sedan fick man se vad som skulle hända nästa gång "Har du varit otrogen mot Sofie?" "-Jag måste svara ja på den frågan." sen fick man se hur lessen hon blir. :( :P Näe, jävla skitstövel ! hade även stulit pengar av na.. Ojojoj :P Dom kommer nog inte vara tillsammans länge till ;) haha.


Idag hade jag körlektion, övningskörde först till stan med pappa sedan följde han med på lektionen. Det gick så bra i början, tyckte jag. Sedan blev det bara skit.. Usch! Övningskörde lite efter lektionen också...

Jag hade en väldigt märklig dröm i natt. Det började med att jag skulle diska, och jag la mobilen i diskmaskinen så länge för jag visste inte vart jag skulle lägga den?! Sen glömde jag bort den och den blev diskad, förstörd.
Sen helt plötsligt kommer Pär och säger att han måste göra en sak men han kunde inte berätta vad. sen försvann han fortare än blixten. Sen kom det en svart skugga och började dra i mig! tillslut kom jag loss och sprang ut, och det var som att solen hade försvunnit för det var alldeles mörkt och det fanns ingen människa nånstans. Jag sprang och ropade på hjälp med skuggan hack i häl... Sedan väcker Pär mig och säger åt mig att nu får jag vara tyst! :P Jag hade nämligen legat och snarkat hur högt som helst :D haha..

Ja, tänkte ju grilla idag vi, men det ser ju inte ut att bli så bra väder?! Tänkte ju göra massa gott! Grillspett med kött, kykling, korv, paprika, lök, majs.. :( Får väl se om det blir bättre imorron då kanske =)

Aja, tror jag ska kolla på sweeney todd nu, tror inte Pär ville se den ändå så då kan jag passa på medans han är ute och åker fyrhjuling =)


Bye bye !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0