SPYFÄRDIG

Idag åkte jag in med åtta bussen till körskolan. Är "sjuk" idag :P Fast jag har faktiskt skit ont i halsen så skulle väl helst vara hemma och vila mig men körkortet går ju först!
Kl.10 kom Tess, då hade hon körlektion. hon var tillbaka kl.11. Satt och pluggade, höjde ribban än engång nu. Nu måste jag ha 67/70 rätt för att få godkännt =) Hann bara med A fasen på den nivån men den klarade jag iaf.
Sedan åkte vi ner på subway och käkade (bra start på mitt nyttiga liv). Det är så jävla gott!
Kom hem, plockade lite disk, vek kläder. Pär kom hem, jag lagade mat.
Ska ju sluta äta potatis, ris och pasta. Gjorde köttbullar och makaroner åt Pär (enkelt) Sedan gjorde jag wook som jag åt tillsammans med köttbullarna ist. för makaroner. (även pär åt wook)
Jag måste erkänna att det var det äckligaste jag någonsin ätit (wooken).!! Det var så sött på nå vis?!
Pär: - Måste du spy eller?
-Jaa! haha
Näe, men det var inte långt ifrån. Satt och tvingade i mig det där äcklet! Näe, i morron blir det råa grönsaker. haha. Om det är nån som har goda GI (eller liknande) recept så skriv gärna dom då! ;) Mamma, kanske du har ??? =)
Blir nog ingen småätande ikväll iaf. är fortfarande spyfärdig. Jag vet faktiskt inte om jag klarar av min speciella diet, det kommer nog gå tillbaka till vädligt onyttig igen snart, men jag ska kämpa ett tag iaf =)

I helgen är det pubafton i sörfjärn, wehoo ! =)
Det enda negativa med att vara 18 är att det blir så jävla mycket slösande på pengar som jag egentligen inte har.
Fast nu har jag ju faktiskt över 20 000 på mitt sparkonto! :D Och för mig är det myyycket pengar. Blir att lägga in en liten del på mitt och Pärs sparkonto till utomlandsresan. Resten blir sparpengar. Jag tror jag har blivit rätt snål på senaste tiden. Köpte ju kläder för nån dag sen. Det var första gången på länge jag unnade mig själv nånting =)
Men men!

Nu ska jag gå och dricka många liter vatten och försöka få bort det äckliga wooksmaken.

/Mors !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0