DJUR

Idag åkte jag nio bussen in för att ha muntligt prov i ca. 20 min.
Sprang först på jysk och kollade om det gick att betala fåtöljerna när dom kom, men icke!
Så jag får vänta tills på måndag, och då kan jag nog hämta ut dom på fredag =)
Sedan promenerade jag till skolan. Påvägen dit hörde jag att det prasslade till i trädet bredvid mig.
Jag kollar dit och ner kommer en liten ekorre =) Så sööt! Han satt kvar där jättelänge. Skulle ha knäppt kort på den lilla gnagaren.
Ja, sedan började provet. Gick ju som förväntat. Icke godkännt. Så ska få göra skriftligt sedan. Ja, tack! Jag hatar muntligt.
Sen när jag och Karro tog bussen ner på stan såg vi en räv springa över vägen. Det var jävlar vad djuren var i farten idag =)
Han även in på hemtex och lyckades ju handla nått där också. Fan att det ska vara så svårt. Men det var bara en duk för 39 kr. Måste ju ha nått på det nya bordet sedan när det blir ihopmonterat.

Nu har jag nyss varit ner med tvätt och det lär bli några tvättar idag.
Och grannarna har fortfarande inte lärt sig hur man använder torktumlaren. Man måste tömma vattnet!!! Det är som en lite behållare som vattnet samlas i. Och när jag kännde på den nu när jag var ner var den så full som den kan bli!
Åhh! Blir så irriterad! Inte för att det är så jobbigt att tömma den, men jag hatar att ta reda på nån annan! det kan dom väl faktiskt göra själv.
Kanske om dom inte visste att man måste tömma vattnet. Men det står på torktumlaren!
Luddet hade dom iaf. tagit bort denna gång. Bra det, annars kan det ju börja brinna. vet inte riktigt vad som händer om man inte tömmer vattnet?!

Nu måste jag gå och äta nått innan jag svälter ihjäl!

Adios!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0