TACOS

Denna dag har gått ganska så fort faktiskt.
En dag med mycket matte (så kul och skönt när man fattar), tråkig samhälle, svenska med världens nervösaste(?) gubbe som kom in, äcklig fisk (som brukar vara god), KUL textil, körsång med vääääldigt höga toner!
Det är min dag i skolan kort sammanfattat.
Sedan ringde mamma och frågade om jag kunde svänga in på Kjelles och köpa en blomma åt Patrik =) Han och Veronica har ju flyttat så dom ska få en inflyttnings blomma, även Patrik fyller år.
Sedan när jag skulle därifrån insåg jag att jag måste backa ut från själva parkeringen. Det gick inte att vända nånstans. Jag som hatar och är så dålig på att backa. Sen kom det bilar hela tiden och jag var säker på att jag skulle backa in i nån av bilarna. Om inte dom som rörde på sig så dom som stog parkerade. Men det gick galant! :D
Sedan kommer jag hem och lägger mig i sängen bredvid Pär en stund och slocknar nästan direkt. sov kanske en timme eller nått. Efter tuppluren gjorde vi Tacos =) Det var gott. Godare än vanligt. Det är mat som man inte ska äta ofta. Då blir man bara less.

Nu ska jag titta på reprisen av Musikmaskinen sedan röja upp lite här. Men måste få vila på maten =)


Jag tror jag har fått tillbaka mitt positiva humör för skolan igen! :D Och det känns kanon! Jag tycker egentligen om fredagar mest. Först har vi matte, samhälle och svenska direkt efter varandra. Kanske 5 min. mellan varje lektion. Jobbigt kanske endel säger, men jag har hellre så än att sitta och döa innan varje lektion börjar. Det är då man brukar få för sig att åka hem. Åsså är det gjort sen. Då har jag bara textil och kör kvar. Och det är kul. Tyckte inte alls om tetil förut men nu känns det faktiskt kul. Kanske för att vi fått Sara som lärare =) Och körsången kan man ju inte missa. Sååå kul! Och det låter så bra även fast man kanske inte är en av dom bästa på att sjunga. Men tillsammans allihopa låter det kanon. Hon sa tom. att hon itne hade haft nån bättre I-valsgrupp förut! :D haha

Aja!

Trevlig Kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0