VILKET VÄDER

Idag tog jag bilen in till hudik bara för att jag skulle komma hem lite tidigare, så vi inte kom iväg till sundsvall så sent.
Men det gjorde jag i onödan. Elina och Jag tänkte åka på dakapo och handla lite kläder till vårat projektarbete. Men efter att vi (jag iaf. vet inte om Elina redan visste?! :P) fått reda på att det låg i Forsa och inte i hudik så sjönk humöret på att åka dit. Vi får helt enkelt rota igenom våra garderober ist.
så jag hade hunnit med halv elva tåget hem då. Men men..

Gick på banken och fixade så att studiebidraget kommer in direkt på mitt konto.
Sedan bar det av till Sundsvall med Mamma.
Gick på Åhlens och såg ett paraply som såg ut att faktiskt hålla när det blåser. Dom andra jag haft blåser ju sönder av minsta lilla vind. Köpte det lite senare iaf =)
Sedan gick vi på Gina Tricot och fyndade på rean. Mamma är bra att ha med för hon tittar på allt och hittar nästan jämt nått hon tror man vill ha. Idag hittade hon ett långt linne för endast 49,50. Hittade en annan tröja på rean med =)
Efter det vart det Bik Bok och jag såg min älskade jacka jag verkligen ville ha. men när jag provade den var den stor som en boll. Provade S. Sedan kom hon som jobbade där och frågade om jag ville prova XS (den fanns inte ute i butiken) Ja, sa jag. Men den var minst lika stor den med. Besviken går vi därifrån.. Jag trodde verkligen att den skulle vara bra.
Aja.. gick på H&M och där inhandlades en omlottskjorta =)
Gick på Lindex för jag hade sett en jacka där på nätet. Och den vart det :P Varm och skön och stor luva (ett måste). Kunde inte riktigt bestämma om jag skulle ta S eller XS. Provade varje storlek säkert 10 gånger. Men det vart XS tillslut och det är jag nöjd med. Den är inte snäv eller så, ser bara lite mindre ut som en boll :P Fast den är lite stor, men det ska den vara!
Sedan skulle Mamma på systemet och köpa present åt Andreas. Jag följde även med in men smet ut precis innan hon skulle betala utifall dom skulle fråga mig om leg också. Eftersom dom börjat gjort så nu?! Eller har dom alltid gjort så!? Aja..
Åkte och handlade på Kvantum i Njurunda sedan hem och sälja bär :P
Allt som allt, En trevlig dag i staden med Mamms! =)
Ett minus var dock vädret! Blåst och spöregn är inte kul..
(bilder på shoppingen kommer sedan :P )

Även att ett par av mina skor har kommit idag =) Mamma ska ta med dom upp ikväll innan hon börjar jobba.
Jag hoppas, hoppas, hoppas dom är lika snygg som på hemsidan! Snälla gud! Och att dom passar såklart.
Dom kostade 800, lite väl dyrt. Men mamma hade 50% rabatt så det blev bara 400. Riktigt kap, eller hur?! :P

Aja, nu ska jag kolla om disken torkat klart. Har den det blir det en vända till med maskinen..


Trevlig Kväll!

Kommentarer
Postat av: Therese

alltså du förstår inte, jackorna SKA vara stora!!! jo så stora! jag har provat skorna :) dom var lite liten på mig bara men dom var fina!

2008-10-01 @ 18:40:52
URL: http://theresesilen.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Nej! Jag tycker inte dom ska vara så stora! BRA =) Ja, dina UGG-stövlar var lite för stor för mig också så då kanske dom är perfekt!? :P

2008-10-01 @ 18:43:30
URL: http://nathaliesilen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0