DEPP DAG

Idag känns inte som en bra dag.
klev upp halv sex och gjorde mig i ordning. Fick stressa lite på slutet vilket jag hatar.
Kommer till skolan och känner hur trött jag är. Har även en sån dag när jag känner mig skitful!
En positiv sak var iaf. att jag äntligen fick svar på vad jag ska göra på matten. dom två sista proven hade jag ig på så det är väl dom jag ska göra om. Så började med algebra idag. Och jag tycker nog fan matte är rätt kul ändå. Bara man vet hur man ska göra. Eller lite klurigt kan det ju vara så det inte är allt för lätt :P
Men men.. Sedan hade vi 2,5 timmes hål så vi gick och pratade med Benny lite för jag visste inte riktigt  vad det var man skulle skriva på minframtid.se.
Då började vi prata jobb. Och jag fick bekräftat att dom inte betalar praktik längre.. deprimerad, ja.
Sedan mer jobbprat och mer och mer. Och jag insåg att jag aldrig kommer få nått jobb. Det känns så nu iaf. Jag har inte ens nån aning om vad jag vill göra och om jag nånsin kommer på det så kommer jag säkert aldrig få jobba som det ändå. Näe, man måste plugga vidare för att bli nått nu. Och det vill jag inte. Jag orkar inte. Jag vill jobba!
Då vart jag riktigt deppig. Jag kommer nog vara luspank en lång tid efter skolan. Så denna gång ska jag söka sommarjobb tidigt och på många ställen. Då kanske man kan få jobba lite extra efter sommar också om man ha tur?!
Aja.. Sedan var det dags för samhälle. Och Andreas röst är som ett sömnpiller.. I slutet hade jag svårt att hålla ögonen öppna. Och jag är inte ett dugg intreserad av det han pratar om.
Frågade även om vi kunde flytta upp samhällen eftersom vi hade sånt hål innan. Men näe, då hade ju några andra i klassen protester mot det! ÅÅHHH! Bara för att ni vill sova längre eller va fan det var! Så irriterad! Jag hatar min klass! Det ska bli så jävla skönt och sluta skolan och aldrig mer (förhoppningsvis) behöva se er!!! (gäller självklart inte alla, men dom flesta)

Sen fick jag äntligen åka hem! Träffade Amandis på bussen, trevligt trevligt! Träffas ju inte så ofta nu för tin. Hon hade även gått nån kurs för att färga ögonbryn och ögonfransar. Hon får gärna färga mina ögonfransar =)

Men nu ska jag ringa mamma en sväng och höra om det kommit nån jävla ångersblankett om abonemanget!

See You!

Kommentarer
Postat av: ANNA KÄLLMAN

haha:) "hatar alla i min klass" :D du f¨r nog nåt roligt jobb ska du se =)

2008-09-25 @ 08:44:25
URL: http://mintradera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0