HELG

Tog bilen in i morse ändå efter många om och men. Hade beslutsångest jättelänge och tillslut var det helt enkelt försent att ta bussen.
Åkte och hämtade Karro på tågstation sedan for vi upp till skolan =)
Hade matte och jag tror faan jag blir galen!! Jag får förklara varje gång varför jag inte vet vad jag ska göra. Och nej jag har inte ens en aning om vad jag ska göra. Är det inte det lärarna är till för ? Att hjälpa? Fjärde lektionen jag bara sitter där och han säger varje gång att han ska försöka prata med ola. Ja, men hur jävla svårt ska det vara att få tag på han. Han sa iaf. att gruppen ska bli delad och att Juan (Iwan) ska bli den andra läraren. Och henne SKA jag ha! Hon är bra och hon vet iaf. lite vad jag kan och inte kan (eftersom jag hade henne i ettan och halva tvåan).
Samhälle direkt efter det. Hata!
Sedan svenska. Diskutera om mobbning. Det var rätt skoj/intressant att bolla tankar =)
 En efterlängtad lunch men äckliga människor står och puttas och ska trycka sig upp i ryggen på en! Aaah!
Textilen. Tror tomten var på besök! haha.. Aja. Fick nått gjort iaf. brukar aldrig få nått gjort där för jag hatar gruppen men idag kännde jag mig peppad! =)
Och till sist Körsång! Fy faan va kul alltså! =) Välj det !
Delade upp i två grupper och våran sjöng lite väl klent tycker jag. Sedan säger hon åt mig och karro att sjunga endel själv. Hjälp! Men det var typ 2 meningar eller nått så det skulle väl gå bra. Bara det att vi "lärde" oss den låten då och första meningen gick sedan glömde jag helt bort melodin! haha. Men men. Nu skiter jag i att jag sjunger som en kråka, jag är där för att det är roligt =)
Fick sluta tidigare idag. Skjutsade hem Karro sedan hem..
Nu väntar jag på att Päran ska komma hem sedan ska vi mumsa paj som vi fick av mami igår.


Tack och hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0