LÖRDAG

Jag trodde det skulle bli en lugn hemmakväll. Men sedan kommer Pär hem lite på lyset efter en fyrhjulingstur så jag förstog att så kommer det inte att bli =) Vi åkte iaf. och beställde pizza och åkte sedan hem till Jimmie och åt där eftersom han också skulle äta pizza. 
 Sedan skulle vi åka och hämta linus!? Som antagligen inte ville följa med för han vägrade att svara eller öppna dörren. haha.
Aja.. Åkte hem hit och efter ett tag kom Linus och Sara. Även Jimmie lite senare. Ännu senare kom Therese och Andreas också. och ännu lite senare kom Simone =)
Satt här ett tag och gjorde inte mycket. Sedan gick vi till Erik. Satt inte där länge förns vi skulle gå till Bondis. Gick och satte oss med Papi och kollade på alla fula människor som dansade. haha.. Även mamma tog en sväng om med bengan. Och mamma dansar som baloo! haha! :D Fast hon såg ut att ha jävligt kul iaf. Så jag och Pär tog oss upp på dansgolvet vi också sista låten =)
En människa höll jag på skratta ihjäl mig åt! Hon stog och helt still med benen men överkroppen rörde på sig som bara den! hahaha..
Aja.. Sedan hem och sova. Idag har vi bara legat och döat. Pär har nyss åkt och fiskat och jag tänkte åka hem och hälsa på en sväng =) Kanske hämta upp boxen så vi får lite mer kanaler här =)

Aja!

Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0