TRÖTT

I morse tänkte jag kliva upp halv sju och prova på lite yoga =) Men när klockan ringde var jag helt slut! Sov en halvtimme till ist. Nu är jag klar och redo för bussen. Men det är en timme tills den går så jag hade kunnat sova ännu en timme till!
 I natt vaknade jag av att det var nånting på min näsa. Jag som är van vid dom äckliga flugorna som kommer och surrar mitt i ansiktet viftar bort det. Men det kommer tillbaka hela tiden! Fortsätter några gånger sedan tror jag att jag vaknar på riktigt. Då är det Pär som klämmer på min näsa! haha. Då gjorde jag nått konstigt ljud igen så han inte kunde sova.
Sedan tog det ett tag innan jag kunde somna om igen för flughelvete kom igen! Fy fan vad jag hatar dom! Så jävla äcklig! Och dom ger aldrig upp!!
 Nu kollar jag på Vakna med the voice ! =) Det är bra bra bra!
Ska in och ha textil i 2 timmar sedan hem och, om jag orkar, städa lite här. Sedan handla lite med mami.


Kom och tänka på igår att faan va tiden går fort! Det här året har ju bara flygit förbi!
Det känns inte alls som det var längesen det var jul. Det känns längre sen det var sommar faktiskt.
Jul är ju så mysigt! Ljusstakar, julpynt, gran =)
Jag vill ju fira jul med Pär i år men också med familjen. Och Pär vill väl vara med sin familj, annars hade han ju kunnat följa med till sörfjärn =) Men men. Vi får fira på dagen och senare på kvällen som förra året då.
Baka pepparkakor gjorde vi också då :P haha. Dom vart ju som dom vart. Dom ligger nog faktiskt kvar i skafferiet nånstans. Och pynta granen med allt pynt vi hade. Den vart smockfull av allt möjligt.
Uppesittarkväll på bingolotto. Ååhh, MYS! =)

Aja. nu ska jag glo på teve innan bussen kommer. Kul att gå i regnet från kvantum. nej.

hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0