TRÖTT

I morse hade jag den där känslan när man verkligen inte orkar kliva upp. Satt på sängkanten och gruva mig för att gå upp. När jag väl hade klivit upp och skulle klä på mig hade jag inga kläder att ha. Då vart det en funderare på sängkanten igen. Eller det blir inte så mycket funderande, bara stirrar ut i tomma intet. Så det vart mysbrallor idag!
  Idag började vi bilden med Anja igen. Punktperspektiv. Gick igenom enpunktperspektiv och tvåpunktperspektiv. Det var faktiskt riktigt skoj! Vi fick även lägga förslag på vad vi ville göra när vi ska ha "heldagar" (då teater är och spelar upp sin teater) Jag och Elina la förslag på att dreja! Jag har alltid velat gjort det ! Aja.. Lunch nästa. Hungrig som bara den och när man kommer dit möts man av fiskgratäng. Men tro't eller ej så tyckte jag faktiskt att det var gott! =) För dom som itne vet så hatar jag i vanliga fall nästan all fisk.
I slutet av dan hade vi "klassråd" och Eva babblar på som bara den om allt och inget! :P Hon är bra kul ibland. Sedan var det dags för kulturhistoria. Jag kan erkänna att jag inte lyssnade ett skvatt på vad vi skulle göra.. Var så trött.

15.25 bussen hem. Bestämde mig för att byta sängkläder eftersom det är fullt med smulor och skit så det kliar så jädrans mycket när man ligger där (äckligt, jag vet). Ja, iaf. kliade det till på ryggen och jag kliade. Och jag upptäckte att jag fått ett jävla utslag! Är som små blåsor men det går inte att sticka hål på dom. Snuskigt! Pär sa att han hade sett det igår och sagt till mig men jag har ärligt inget minne av det :P Vette fan vad det är?! har aldrig haft nått sånt innan.
Pär sa att det var "djuret i sängen" som bitit mig (han kände nått som kröp för nån kväll sen) Men det tror jag inte.. Fast han kanske tom. skämtade när han sa det?! Aja!

Igår träffade jag Amanda och Tess på bussen hem. Och senare på kvällen ringde Tess och frågade om jag ville följa med till amanda och färga håret på henne. Så jag hakade på.. Efter ett tag måsta Therese iväg en sväng och jag fick ta över hårfärgningen. Jag som aldrig färgat håret på någon :P Stackars Amanda! men jag tror jag var räddare än henne. haha. Men jag hoppas det blev bra. Busade även med hennes lilla söta kissunge. Såå sööt!
Sedan skjutsade Amanda hem oss. Hon har ju nämligen fått körkort! :D GRATTIS!


Jag som kände mig så peppad inför skolan. Men nu är jag redan less! Ännu mera nya lärare och fler pinsamt löjliga presentationer om sig själv.
Fick en lärare som heter Andreas i samhälle. Och det visade sig att han hade haft Therese också när hon gick där. Och ville veta vad hon pysslade med nu..
Aja.. Tror även jag har slutat bry mig om hur jag ser ut :P Förut ville jag jämt kliva upp tidigt för att ha tid på mig att göra mig i ordining. Nu sover jag hellre lite längre. och hur skönt är det inte att gå i mysbrallor då? :P Tänkte även försöka sluta använda smink varje dag. Det är bra onödigt ändå.. Men man har ju sina dåliga dagar och då kan man vilja fixa till sig lite mera :) men men.. Nu ska jag gå och duscha! skulle även ha behövt tvätta, men det får nog vänta till helgen.

Peace!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag känner desamma ibland, och sen får jag se ut som jag gör, de är så skönt att bara ligga några minuter till på morgonen. :)

2008-09-04 @ 21:39:36
URL: http://lisalindbom.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Ja, det är det verkligen =)

2008-09-05 @ 05:40:47
URL: http://nathaliesilen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0