VARFÖR KAN MAN INTE SÄGA NEJ ?

Igår hade vi skolfoto och jag får självklart stå. Hate it! Hatar att vara lång.. Aja, enkorten vart det fulaste jag någonin sett. Hon gjorde så jag började skratta på det första hon knäppte och det andra vart också pissfult! Tror inte jag ska köpa dom iaf..
Sedan hade vi samhälle :D Vi skulle vara olika partin (säger man så?) och vi fick en varsin sak vi skulle stå för. Haha, det var skit kul! Jag var med Birgitta, Marielle och Johanna. Vi var iaf. sämst, men vi fick några röster iaf =)
Sen var det dax för mössprovning! Och det är inte bara det inte. :P Man blev helt förvirrad av beställningspappret, iaf. jag. Men det blev nog bra =) Det bästa var ju att man skulle få ett användarnamn och lösenord så man kunde gå in och kolla så att allt stämde och om det inte gjorde det, ändra =)
Jag köpte: Mössa, penna + champangeglas (ingick i mösspriset), T-shirt + hood (eller vad det heter.) och ett par mjukisbyxor! Sånna kan man aldrig få för mycket av =)
Jag tror det blir över 1000 kr =/ Hoppas mamma och pappa betalade åt Therese :D haha. För då får dom göra det åt mig med :P

Sedan ringde Mia och sa att hon var i hudik och undrade om jag ville åka med hem, och det ville jag.
Pratade på så det känndes som det tog 10 min hem till Gnarp. Hon följde även med hit ett tag. Det var mycket trevligt. Det är rätt konstigt att man kan vara ifrån en människa så mycket men sen när man träffas är allt om vanligt igen :P Det är bra! Vi ska nog gå ut och gå i dag om det inte är allt för dåligt väder. Tänkte ju göra det igår men då regnade det ju..

Har även fått den jävla telefon + papper om abonemang nu som den jävlen lurade på mig! Och jag ringde senare och sa att jag inte ville ha det längre (haha). Och han sa att det skulle följa med papper om hur man skickar tillbaka det + en returadress. Tror ni det var nån sån med? NÄE! Blir så jävla less! Han ljuger ju fan hela tiden! Och nu kommer det säkert ta skitlång tid innan nån berättar vad det är för returadress så man blir väl aldrig av med skiten! men en sak är säker, jag tänker då fan inte betala en krona mer än frakten tillbaka !
Han sa att han skulle ringa när jag fått den, får väl se om han gör det.. Vill helst inte prata med han. Så jävla otrevlig och hånade mig nästan sist då jag ringde tillbaka. Idioter!
Får ni nått telefonsamtal från 3 om att byta till abonemang, gör INTE det. Tro mig....
(om ni inte nu verkligen vill ha det. dvs)

Aja. nu ska jag klä på mig sedan ska jag åka till Elina en sväng och sedan vidare till skolan. Vi ska även åka ner och prova balklänningar idag =)

Bye bye!

Kommentarer
Postat av: Mia

Hehe, så du fick telefonen igår ändå? Skulle inte den komma på torsdag..

2008-09-18 @ 13:03:14
URL: http://mialundholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0