KAMPEN ATT BLI FRISK

Idag har jag proppat i mig allt jag kan för att bli frisk :P
Började med sånna där halstabletter från apoteket, tsm med
ett glas med förkylningshonungsvatten.
Sedan proppat i mig alvedon.
Nyss tog jag kan jang och C-vitamin. Men nu mår jag nästan
bara sämre?! Mår illa och känner mig yr. Tänkte att det var för
att jag knappt ätit något innan jag tog c-vitaminen. FAAN!

Help me!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej!Jag skriver en uppsats om bloggar – varför man bloggar, och undrar ifall du skulle kunna ställa upp på en intervju? Intervjun behöver inte ta så lång tid, beror på hur mycket du vill berätta om ditt bloggande.Jag väljer ut helt slumpmässigt ut bloggar, och min uppsats kommer att baseras på ett flertal intervjuer.Om du vill ställa upp så skulle jag vara väldigt tacksam! Om du är intresserad, skicka ett mail till asanordi@spray.se (Känn dig annars fri att ta bort kommentaren!)Mvh Åsa

2009-04-29 @ 11:17:47
Postat av: Sara

Men ät inte för mycket tabletter och sånt! :P Jag har precis skrivit en uppsats om förkylning och inga tabletter botar förkylning (inget överhuvudtaget botar förresten förkylning för det är ett virus och virus försvinner av sig självt, allt man kan göra är att skynda på tillfriskningen ytterst liiiite). Ät en massa frukt och drick varmt med honung och bara vila så går det fortare att bli frisk. Tabletter är bara onödigt om man inte har feber :) Drick mycket och kom ihåg att äta 5 gånger om dagen med en massa frukt så blir du frisk snart :) Krya på dig! :)

2009-04-29 @ 13:14:30
URL: http://sfernstrom.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Sara: haha. Ja, men jag har feber så alvedon är ett måste känns det som :) Plus att huvudvärken inte är att leka med. Sen tar jag inga mer tabletter, förutom C-vitaminen då =P Tack så mycket! =)

2009-04-29 @ 17:49:02
URL: http://nathaliesilen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0