HEJ Å HÅ!

Igår efter middagen åkte jag och Päran upp till Gårdsjön och gjorde lite nytta :) Han kapade ved och jag bärde in den "gamla" veden i vedboden och staplade den nya. Vet inte varför men jag har börjat få så ont i ryggen? När jagkörde in ved åt mamma och pappa i vintras också fick jag skitont i ryggen?! Hmm.. Inte bra!
Aja, när vi båda var lagomt svettiga åkte vi hem :)


Päran på stugan, då taket blev bytt :)


Sååå mysigt var det där iaf! Pär har ju tagit bort lite mer träd nu, blåste ju ner några stycken när det var storm. Men nu har han tagit några till, så inte dom ramlar över stugan i nästa storm :P
Men det blev fint iaf! Fin utsikt och inga träd som skymmer solen! Vi åkte hem vid åtta och då lyste solen fortfarande på oss, och värmde skönt ;) Häärligt!

Idag ska jag åka och jobba på H&M, börjar tre. Men först ska jag jobba lite här nere i sörfjärn också, är här nere nu. Har dammsugat och torkat golv och ska strax börja stryka lite :)

Missar ju pushen ikväll :( Tråkigt! Det som är så skönt när man blir heeelt slut i kroppen! Men men, gick ju en prommis igår och på söndag blir det ett pass till, ett nytt. Får se vad det är för något :)

Näe, nu ska jag stryka! Hej!

Kommentarer
Postat av: Therese

du lyfter väl kanske med ryggen då?

2012-04-19 @ 14:36:56
URL: http://theresesilen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0