TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT

Alltså jag vet inte vad det är med mig nu, men jag är så sjukt trött! Varje dag somnar jag i soffan efter maten. Men sover ändå gott på natten.

Igår var vi ner till sörfjärn efter maten, skulle kolla till båten (och flotten). Men när vi kom hem så däckade jag i soffan. Sa till Pär att jag skulle gå och duscha, men somnade ist. Haha :) Men var tvungen att slita mig upp (och då menar jag slita!! Så sjukt trött!!!) och gå och duscha tillslut. Höll på frysa ihjäl.

Idag har jag jobbat och nu är jag helt slut! Haha. Ja vad ska man säga.. Sen fick vi ovanligt sena luncher idag och då blir Nathalie sen sur liten filur! Blir så seg i kroppen alldeles innan lunch och då blir jag sur för jag orkar ingenting!! :P

Men jag tror faktiskt att jag vet vad som är fel. Jag äter helt fel saker.. Hela sommarn har jag gjort det. Och det har satt sina spår, inte bara att jag är trött. Jag har blivit fet också.. Usch! Muffins kan man kalla mig nu. Magen väller över byxorna. Blä! Vill inte ens ställa mig på vågen, tror aldrig min mage varit såhär stor förut!

Tänkte ta mig en clementin i väntan på maten, som jag köpte igår. Kul att dom är helt TORKAD på insidan. USCH!! Äckel.. Försökte få med på bild hur torr dom var, men vet inte om det syns så bra?! :P


Kommentarer
Postat av: Catja

Kanske är dålig mat som gör dig trött? Eller att denna sommar varit ganska mörk.
Hur som helst känner jag igen mig! :)

2012-08-29 @ 15:21:57
URL: http://www.bordspecialisten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0