STORMAR

Nä men vad ovanligt att det är snöstorm när jag ska åka och jobba?!! Tror jag prickat in varenda en hittills. Men denna känns värst! Buhuu.. Jag vill ligga inne under en filt hela dagen!

Får väl se om man ens tar sig in, kan tänka mig att olyckorna är framme idag, kör försiktigt!!

Jaja.. Igår var jag ner till fjärn en sväng. Mejja var också där och fick prova sparken som jag och pappa fixat till :) Hon var inte så intresserad av den och ville mest åka på den, ist för att "köra". Det var alltså en liten spark.

Sen åkte jag hem och Pär och jag åkte till gårdsjön! Han skulle lämna en gasolvärmare som han köpt till stugan. Så ÄN EN GÅNG fick vi pulsa genom snön för att komma fram. (Dom har inte skottat fram till stugan så man får gå från vägen. Med snö upp till knäna och släpades på grejer, fy faaan! Kommer aldrig mer gå den vägen i vinter! Sjukt jobbigt!

Ja sen skulle den provas, värmaren alltså. Och krångel som vanligt. Så när vi skulle leta gran hade det börjat blivit mörkt.. Såg en påvägen dit men den var större än den såg ut, så jäkla bred. Så det blev ingen gran. Får hoppas på imorrn då! :)

Dålig bild då Mejja åker på sparken, fick ingen bättre, för efter detta kort ville hon inte åka nå mer :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0