UNDERBAR SOMMARDAG

I förrgår efter jobbet åkte jag och handlade med mig lite mat och gotta, sedan direkt till Gåsjön. Där var Pär och väntade :) Gjorde inte så mycket mer den kvällen, kom ju dit ganska sent. Så det blev mys framför teven bara :)
 
Dagen efter (igår) klev jag upp och fixade i ordning frukost medans Päran klippte gräsmattan. Frukost ute på altan i solen, kan det bli bättre? :) Aaa, ljuva sommar!! :)
Sen blev det stek i solen hela dagen. Therese, Andreas och Mejja kom också och hälsade på en sväng. :) Vi fikade lite och Mejja badade en sväng :) Mycket trevligt!!
 
När dom åkt så for jag ner på gnarp och handlade och packade med saker (skulle ju jobba idag). Sen blev det grillat till middag.
 
Kvällen avslutade vi i solen med badminton och frisbee (och mycket skratt), innan vi gick in och kollade på the big Bang theory och mummsade på chips och dipp :) En helt underbar dag med min älskade!
Och det var så skönt att bara göra ingenting en dag. Har jag inte jobbat så har jag haft nått annat planerat varje dag hela sommarn tror jag!! :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0