KOM SOMMAR KOM!

Detta inlägget skrev jag för ett bra tag sedan, men datorn hängde sig (suprise, suprise, datorjävel!!). Så jag slog bara av. Men det vart sparat så det kommer väl nu då, lite sent sådär ;)
 
Här var det dött, vill jag lova. Men det blir lätt så när man har en dator från helvetet! Bara att starta den + lägga in kort på den och häva ut dom på fejjan har tagit 45 minuter. Sen att ens komma in till detta inlägg och börja skriva har tagit 5 minuter. Fy fan vad jag har spytt galla på den här jäveln nu! Usch! Och blogga från telefon känns inte lika roligt.. (inte för att det går nu ändå, irriterande!!)

Aja. Det var inte det jag skulle skriva om. Utan första juni cyklingen (som blev en vecka försenad, pga vädret).
Sååå kul! :) Så mysigt och sommrigt! Var väl lite småkallt, men det var inget man märkte av så mycket när man cyklade. Och det var ju det som var det roligaste :) Sen nere på stranden var det väl kanske inte sådär jättekul.
Tycker verkligen vi ska göra om detta igen i sommar, då det är lite varmare. Så man slipper packa med sig så mycket kläder.

Här får ni en bildbomb från cyklingen :)

Första ölpausen! :)
 
 
 
Får se om jag får upp nått inlägg om midsommar också, eller om datorn strejkar. Fick kopiera bilderna från facebook nu. Dom ville inte riktigt bli uppladdade här..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0