MIDSOMMAR

Dan innan midsommar åkte jag och Päran upp till gårdsjön och myste. Tänkte göra lite nytta påengång vi kom dit, men solen lockade mer. Så det blev nån timmes stek. Stekande sol + ingen solkräm = soleksem. Hela mitt bröst var täckt av myggbettsliknande eksem. USCH! Men som tur var syndes dom inte så mycket dagen efter :)
Vart iaf. lite nytta gjort. Gräset blev klippt och lite målning, sedan byggde vi även en kompost! :)
 
På möran åkte vi hem och jag började göra mig i ordning. Hade en sånt fin frisyr i skallen som jag tänkte göra. Eller ja, jag gjorde den också. Men den var inte alls lika fin i verkligheten som i mitt huvud! haha :) Men men, fanns ingen återvändo när jag sprayat ner hela håret med hårspray. Hade inte riktigt tid att tvätta det och börja om.. Men men. Får väl leva med att jag såg ut som fan på midsommar då ;)
 
På dagen var jag i sörfjärn och åt gott! MUMS så gott det var! Mamma kan hon ;) Och jag hade gjort en potatissallad som också vart väldigt god, om jag får säga det själv ;) Gillar hemmagjord potatissallad. Sen ska man ju som vanligt stressa lite. Så jag hann inte med nån midsommarstång i år :/ Ist. åkte jag och hämtade Pär och Peter i gårdsjön, sedan begav vi oss till Mia på midsommarmiddag. Jag som nyss tryckt i mig grillat + två tårtor (ja, inte hela då. Men två bitar av olika tårtor ;P) skippade maten. Är inte så mycket för sill, pärer mm ändå. En tårtbit tog jag mig dock ;P Inte nog med att Mia fixat all mat och planerat hela middagen, så ställer hon sig och gör en asgod tårta mitt i allt också. Så duktig så! :)
 
Tiden gick fort och plötsligt var klockan sju och dags att bege sig till femkampen! :) Asroligt var det! :)
Ja.. sen kan jag inte berätta så mycket mer, för helt ärligt så kommer jag inte ihåg! hahaha! Lite för mycket snapps tror jag ;) Kommer inte ens ihåg vilken tid vi kom hem?! Men kul var det iaf. det kommer jag ihåg! :)
STORT TACK till Mia för den fina "för"middagen och till Simone, Jimmie och Loffe som ordnat femkamp och fest! Var riktigt roliga grenar! Jag fick poäng i allt! haha ;) Sen om det var höga poäng eller inte, ska vi inte prata om ;) En lyckad midsommar med mycket skratt iaf! Kul att nån ordnade nått! Tummen upp till er!
 
Nu vill jag bara att nån ordnar långbord till innan bilträffen också! ;) Så blir detta perfekt! :P
 
Uppdaterar snart med bilder (om datorn vill samarbeta?! Vill bara inte att allt jag skrivit ska vara förgäves :P)

Kommentarer
Postat av: Sara Fernström

Jag tänkte ha lite partaj innan bilträffen. Men jag har inte riktigt fått med Linus på banorna än. Jag jobbar på det. Haha!

2012-06-25 @ 13:55:42
Postat av: Sara Fernström

....på lördan alltså. På fredagen jobbar jag :)

2012-06-25 @ 13:56:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0