ATT DET SKA VARA SÅ JÄVLA SVÅRT..

Har en period nu då jag känner mig helt värdelös. Ja, det är jobb det handlar om.. Igen. Att det ska vara så svårt!!

Visst, jag har ett jobb hos pappa (som jag är väldigt tacksam för), men det är inte på många timmar. Går absolut inte att klara sig på den lönen. Men så otroligt skönt att iaf veta att man har lite fast inkomst varje månad.
Sen har jag ju extrajobb på H&M. Men man vet ju aldrig hur mycket jobb det blir. Och det är ju det som är det värsta med att jobba extra. För jag trivs jättebra och älskar att jobba där. Men det är ju ingen säker inkomst.

Inatt vaknade jag och kunde knappt somna om för jag får sån ångest. Va fan ska jag göra???!

Jo, jag har tankar på att plugga. Men då blir ju ist problemet VAD. Jag vill inte plugga nått bara för att.. Jag vill plugga något som jag har användning för. Helst bli utbildad till något. Men VAD?

Vill bara gå tillbaka i tiden och ändra vissa beslut. Gymnasielinje, börja plugga tidigare osv osv. Så otroligt frustrerande! Sen när folk runt omkring en får jobb blir jag bara så frustrerad att det aldrig är min tur. Självklart blir man ju glad för deras skull, men känns fortfarande som ett slag i magen på en själv..

Det är verkligen jobbigt att känna såhär för det blir ju inte direkt bättre för att man sitter och deppar, snarare värre. Man tappar självförtroendet och då blir det ännu svårare att "sälja sig själv". Känns som jag bara vill sätta mig ner och grina ihjäl mig.. Har börjat kännas som det inte ens är någon idé att söka jobb, då man aldrig får nått för det. Känns bara förnedrande...

Hjälp mig! Ge mig tips! På allt!! Jobb/plugg vad som helst!


Kommentarer
Postat av: Evelina

Mitt tips är att söka efter YH-utbildningar, 1-2 år brukar dom vara om man "blir nånting" direkt. Själv läser jag sån i Sundsvall, till redovisningsekonom, mycke praktik är det också så man har stor chans att få in en fot!
Lycka till!

2012-11-13 @ 20:29:57
Postat av: Anonym

Inte OM man blir nånting utan Och :D

2012-11-13 @ 20:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0