LÖRDAGSPARTAJ

I lördags droppade brudarna in en efter en. Började med Mia och bara lite senare kom Emmy! Vi började kvällen med en hotshot (sååååå jävla gott!! Mmm). Och jag sprang fram och tillbaka för att hitta något att ha på mig. Samma visa varje gång!

Sen lagomt tills maten kom Simone och sällskapade! Vi åt tills vi höll på spy! Iaf jag! Inte för att jag åt mycket, men var inte alls hungrig (även fast jag var vrålhungrig bara en stund innan) och inte sugen heller. Men åt bara för att man ska ;) Resten av tiden bestog av hotshots, blueshots(hotshots fast byt ut kaffet mot blåbärssoppa, smakade skit!), charader, dans och skratt! :)

Tiden gick allt för fort och det var dags att gå till bergegårn för pubkväll! Tiden där gick fort och helt plötsligt stog vi utanför och letade efterfest. Som vanligt :P Dock var jag och Pär smart och sket i efterkakan och gick hem och sov! Skönt! Dock hjälpte ju inte det bakfyllan.. Köpte till och med resorb, men nog låg jag i fosterställning och gnällde dagen efter ändå! Blä, hatar att vara bakis!


Kommentarer
Postat av: Simone

Haha, blueshots :D mmmm ! ;)

2012-11-05 @ 20:33:19
URL: http://Simoned.blogg.se
Postat av: Emmy

Det får vi göra om! :)

2012-11-06 @ 14:34:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0