JAG OCH MIG SJÄLV

Idag har jag spenderat lite tid med mig själv :) åkte in till Birsta en sväng. Tänkte handla mat på maxi åsså ville jag köpa en ny matta till tv-rummet.

Tänkte att jag skulle åka så jag var där till tio när dom öppnar. Men det sket sig.. Dock bara med typ en halvtimme. Sen tänkte jag skynda mig så jag var hemma vid typ ett.. Sket sig mycket! Beslutsångest vilken färg på mattan jag ville ha. Blev iaf en mörk tillslut. Valde mellan en vit och en mörkgrå. Och som Pär sa (var tvungen att ringa och rådfråga :P) den vita är väl mörkgrå efter några veckor ändå ;) Mest praktiskt med en mörk.

Sen blev det mer shopping också. Bland annat en dunjacka!! Äntligen! Vill ha en riktig och varm vinterjacka. Så såg jag att stadium har 500:- rabatt på jackor så jag åkte dit och fyndade en för typ 375 spänn!!(!!!) Hade från början kostat 1300 sen var den nersatt till 999 åsså minus 500 kr då. Sen fick jag 25% rabatt för att jag blev medlem! Hur bra som helst!!! :)

Nu är jag hemma och ska laga mat innan det är dags att bege sig på veckans EFIT-pass! Som jag längtat! ÄVEN att Pär har skivstång och vikter hemma hos Britta! Weeehoo! Jag som hade tänkt köpa nya, PERFEKT! :) Nu kan jag träna hemma också!

Ni får en bild på nya mattan och min nya fina tröja från H&M :)


Kommentarer
Postat av: Simone

Såg den där tröjan idag jag å! Diskuterade med nina om man skulle köpa den eller inte (lyssnar inte så mkt på kiss nuförtin'!) ;) ^^

2012-10-25 @ 20:51:52
URL: http://Simoned.blogg.se
Postat av: Simone

Men den var fin!*

2012-10-25 @ 20:52:10
URL: http://Simoned.blogg.se
Postat av: Nathalie

Haha näe jag har nog aldrig lyssnat på kiss. Men jag tyckte den var fin ;) har många tröjor med "band"tryck som jag inte alls lyssnar på :P

2012-10-25 @ 21:08:32
URL: http://nathaliesilen.blogg.se
Postat av: Simone

Ja, jag med ^^ lät så kul när vi stod å pratade bara "Å, fin!" "Jaa!" ... "Fast jag lyssnar inte på dom men ändååå!" Haha :)

2012-10-29 @ 09:46:17
URL: http://Simoned.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0