VITA MÅNADER

I fredags jobbade jag till åtta. Sedan åkte jag direkt hem till Mia och Tommy, där dom satt och hade det gott. For vidare på "fest". Vart dock nyktert för min del eftersom jag skulle jobba lördag också. Vart några goda skratt innan jag lessnade på alla fulla jobbiga människor och for hem och sov! Mycket skönt må jag säga.
Det slog mig igår att det var sju veckor sedan jag drack. Eller ja, har väl blivit nått glas vin och så efter det.. Men sen jag vart på fyllen då. Förbannat skönt har det varit om jag ska vara ärlig. Lite tråkigt när det händer roliga grejer precis dom helger man jobbar, men skönt dan efter om inte annat. Har verkligen inte saknat dessa bakisdagar.
 
Denna helg kommer nog också bli nykter. På lördag ska jag ju ha tupperware-party så då vill man ju vara pigg :P Plus att det är EFIT på förmiddan och det vill jag inte missa. (börjar man bli vuxen då man väljer träning före supning? :P) Sen på lördagkväll blir det middag med jobbet. Och jag tror jag håller mig från alkoholen då med. Lät inte som att det vart nått galej efteråt. Så då tar ja nog bilen in själv och slipper fixa skjuts (tänkte om man ville ta nått glas vin till maten..)
 
Och påtal om Tupperware. Vart är ni mina gäster? :P Har skrapat ihop några men fler får plats. Det är tur man har mamma och jobbarkompisar som vill komma ;) Man kan ju bara komma och umgås om man inte vill köpa nått. :)
 
Näe nu ska jag städa lite innan jag far ner till fjärn. Vårat kök kan beskrivas med ett ord just nu.. Soptipp!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0