VILKEN HELG!

I fredags var jag på tupperwareparty hos Sis! Mycket roligt må jag säga! Hade inte tänkt köpa nått, kanske nått litet bara för att vara "snäll" :P Men jag spenderade några hundralappar, ooops! ;) Men jag blev helt fast! Ska faktiskt ha ett tupperwareparty själv, i oktober. Så då får ni komma hit :) Bra som julklappar om man inte vill ha nått själv ;)

På lördagen åkte jag och Mia och käkade pizza i Harmångers. Gött! Sedan hem till huset deras och tapetsera. Gick väldigt bra må jag säga. (fick lite hjälpande tips av Denise :) ). Det var inte så svårt som jag trodde. Dock hann vi inte klart. Och så var det missat lite med spackel och så så det gick inte att göra mycket mer. Men det blev fint! :) Korkade upp vinet och hade en trevlig kväll helt enkelt.

Idag vaknar Pär och säger "vet du vad vi ska göra idag?" -nää..? "åka och skjuta lerduvor!". Hjälp!! Haha. Han har sagt länge att jag ska följa med, och idag var det dags. Var lite rädd att jag skulle göra illa mig, typ flyga bakåt eller nått! Haha. Men det gick bra! Var inte alls så farligt som jag trodde. Sköt först på en lerduva han satte upp i ett träd, bara för att prova på liksom.. Sedan kastade han dom. Trodde verkligen inte jag skulle träffa nån men det gjorde jag! Inte bara en heller ;) Lite stolt faktiskt! Och KUL var det! Det vill jag göra om :)

Jag in action med hagelbössa', hahaha ;)


Kommentarer
Postat av: Therese

Jag vill oxå testa!! :D

2012-09-16 @ 20:37:07
URL: http://Theresesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0