SURFITTA

Det är mitt andra namn just nu. Stör mig på dom minsta sakerna just nu. Är så lättretligt. Och det är sjukt jobbigt! Så om jag fräser och är sur så ber jag om ursäkt redan nu ;)

Mitt tålamod har satts på prov idag iaf. Har hjälpt mamma och pappa i vardagsrummet deras. Dom håller på gör om lite :) Men jag blir så jäääävla sur när det inte går som jag vill. Minsta lilla krångel och surfittan är framme! Längtar absolut inte till vi ska börja renovera själv. Usch!

Ja och om det är nån som missat det så har Päran köpt ett hus som vi flyttar till inom en snar framtid :) Ska bli kul som satan! Men som sagt; längtar redan tills renoveringen är över! Tur att det inte är så mycket som behöver göras! Kök och badrum är fräscht som det är :) Så det är bara nån vägg som ska ner och sen måla/tapetsera/byta golv osv. Till att börja med iaf.

Har börjat plocka ner lite grejer i flyttlådor nu men dom tog slut!! Måste köpa mera i veckan när jag ska till stan. Om inte nån av er har några liggandes i vägen som ni vill bli av med?! ;)


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Men shit vad roligt med hus! Grattis! Vart ligger huset?

2013-04-23 @ 20:28:09
URL: http://kajsasundin.blogg.se
Postat av: Nathalie

Ja det ska riktigt kul :) det ligger på kyrkvägen. Mitt emot lindbloms, det röda på kanten :)

2013-04-24 @ 16:30:41
URL: http://nathaliesilen.blogg.se
Postat av: Kajsa

Huset som någon släkting till Pär bodde i?

2013-05-02 @ 14:07:12
URL: http://kajsasundin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0