Pojke eller flicka?

Skriver nu ändå fast det inte blev så många gissningar ;) Men av dom som gissade blev det så gott som 50/50, en röst mer på pojke. Det är roligt att höra andras gissningar tycker jag :) Nästan alla jag frågat har gissat pojke. Många på mitt jobb, farmor och Mejja* är övertygade om att det är en pojke ;)

(*Jag tycker det är så kul när man frågar Mejja för hon håller fast vid att jag ska få en pojke. Och frågar man vad Mia ska få så säger hon flicka :) Det sägs ju att småbarn känner på sig sånt. Så vi får väl se om hon har rätt. Det visar sig riktigt snart för Mias del iaf :) <3)

Jag tror nämligen också på pojke. Största delen av tiden iaf ;) Har alltid haft den känslan ända från början. Mest för att Pär känns som en "pojkpappa". ;) Men nu på senare tid har jag börjat ändra mig och tro att det är en tjej, för att nästa sekund ändra mig och tro att det är en kille, sen en tjej osv osv.

Enligt lite skrock så blir det pojke (bilderna nedan). Ena visar månaden befruktningen ägde rum + mammans ålder. Snodde dom här från Therese sen hon var gravid :) Vet ju inte om man ska räkna hur gammal man blir det året eller vid befruktningen. Men det blev ju pojke på båda så det spelar ju inte så stor roll ;) (ni får ha överseende med mina fina linjer, inte lätt från telefon :P) Och på den andra fyller man i ägglossningen och när man är född, där blev det också pojke. Så ska man lita på dessa verkar det bli en pojke ;)

Men som sagt, det spelar ju absolut ingen roll vad det blir. Bara den vill komma ut till oss!


Kommentarer
Postat av: Marielle

Den där längst ner stämde på mig då jag väntade Agnes :-)

2013-08-31 @ 12:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0