Vecka 23

Vad tråkig ni är som inte gissar! Vill ha fler gissningar ;)

Iaf. går jag in i vecka 23 idag. Går fortare och fortare det här tycker jag :P Har börjat känna av ligamentsmärtor nu också. Precis som det beskrivs nedan. Skönt när man får allt förklarat sådär ;) För man vet ju inte hur allt ska kännas när man aldrig känt det förut?!
Det spänner iaf i sidan av magen, inte skönt alls! Kommer ofta på natten när jag ska på toa, när jag reser mig upp. Nästan så jag går böjd ibland :P haha

Sen hade jag nån smärta i söndags.. I nedre ryggen och ner mot rumpan liksom. Som en ilande smärta.. Foglossning? Eller? Ingen aning om jag ska vara ärlig.

En sak som jag är så fruktansvärt less på är kläder!!!! Har absolut ingenting att ha på mig. Känner mig ful jämt för det enda jag kan ha är fula kläder! Igår hade jag iaf mina mammajeans, det enda jag känner mig någorlunda fin i. Men FY FAN! Dom åker ner hela jävla tiden! Känns som skrevet är nere vid knäna ibland. Och ifall man drar upp dom så är dom nere igen efter att man gått fem steg! Maaahhh! Ska aldrig jobba i dom igen! Ska banne mig unna mig lite kläder när lönen kommer. Jag måste! Jag står inte ut längre. Vill helst ha leggings men har inget att ha till.. Har även spanat in ett par mammajeans i boyfriendmodell. Nått ska jag få unna mig iaf.

För nu är det inte så jättemycket kvar att köpa till bebisen. Smågrejerna bara egentligen (även fast det inte är "bara"). För mina snälla föräldrar erbjöd sig nämligen att köpa skötbord till oss, guld värt! Även fast jag tycker att det är för mycket!! Har fått hjälp med så mycket annat!

Dock har jag en bil som ska lagas nästa vecka! Bläää.. Tråkiga utgifter. Men det måste ju göras!


Kommentarer
Postat av: Amanda Ottosson

Ta de lugnt om du börjar få smärtor i nedre ryggen och mot baken. Jag är gravid i vecka 24, och har haft foglossning sen vecka 13. Jag jobbade och red som vanligt, men fick sånna problem så vecka 15 blev jag sjukskriven, och är nu sjukskriven tills bebisen kommer. Inte alls kul.. Så mitt bästa råd är att ta de lugnt innan problemet blir värre, de kan gå fort :/
Och grattis förresten :)

2013-08-17 @ 10:33:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0