Vilde!

Jag tror vi fått oss en liten vilde till bebis! Enda sen jag kände den röra sig för första gången (v.17) så har jag känt av den varje dag. Vissa dagar mer än andra, men ändå nånting varje dag.

Den senaste tiden har den bökat så jäkla mycket!! Men idag tog den nog priset! Förut idag så la jag mig på sängen efter att jag städat lite och hade ena handen på magen. Tycker det är mysigt att känna så med :) Och då sparkade den så mycket att hela magen hoppade upp och ner! Helt sjukt! Blev så paff för det syndes verkligen skitväl! Har sett på magen innan också att den rör sig men idag var det som den ville sparka hål på magen ;) Så mysigt!!

Sen på jobbet ikväll när vi räknade kassorna så kände jag också hur den bökade runt!

Och nu när jag låg i soffan så la jag mig på sidan och känner hur den rör sig. Sjukt också att man känner att den flyttar på sig, inte bara bökar eller sparkar utan jag känner att den flyttar sig till ett annat ställe :D Känns skitskumt och det går inte att förklara. Iaf så känner jag hur den ligger på ena sidan av magen. En stenhård "klump" och på andra sidan helt tomt! Så sjukt häftigt att kunna känna bebisen utifrån, att där ligger den!! :)

Dock känns det lite ömt när jag trycker på magen. Har nån av er också känt så? Är det för att livmodern växer och därför kan man bli lite öm? Eller? Man blir ju lite nojig när det är nått som gör ont. Så dela gärna med er ;) Dock verkar ju bebisen må bra så som den bökar runt :)

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0