Ellen my love

Imorron blir Ellen 2 veckor!! Sjukt hur fort tiden går! 

Men allt går så bra så. Vill inte att denna långhelg ska ta slut! Vill inte att Pär ska börja jobba igen. Även fast vi hade tur och fick ha han hemma i 3 veckor ist för 2 :)

Det enda är ju Ellens mage. Igårkväll skrek hon ena stunden och sedan somnade hon, bara för att vakna helt plötsligt och skrika igen. Gör så förbannat ont i hjärtat på mig :( Men man kan inte göra så mycket mer än att bara finnas där och försöka trösta! Får hoppas dropparna gör susen!

Hon vill helst ligga i famnen. I natt har hon fått sovit i min famn så gott som hela natten. Det går bra ifall hon ammar och somnar, då kan jag smyga över henne till babynestet. Men 90% av alla gånger bajsar hon efter hon ätit och då vaknar hon när man byter blöja. Då duger bara famnen.
Jag har inte vant mig vid att kliva upp på nätterna än heller.. Lika trött varje gång!! :P Och då är vi ändå bortskämda! Hon somnar vid typ elva/tolv och sover till två/tre, och vid sextiden sen brukar vi kliva upp vid åtta. Ibland kan hon vakna en till gång på natten, men oftast ser det ut såhär :)

Sen är hon duktig på att bajsa när det är dags att byta blöja också. Speciellt den lilla tid hon ligger utan blöja! Haha! Och det är som en bajsspruta! Igår var värst! Sprutade tvärsöver hela rummet, på väggen mitt emot! Haha. Även jag blev nerbajsad, från ansiktet ner till knät ;) Fresh! Bara att hoppa in i duschen!

Det glamorösa livet som mammaledig. Att vara nerbajsad/nerspydd och sova i pölar med bröstmjölk och spya är vardagsmat ;)

Men titta på henne! Har ni sett nån mer perfekt liten människa nångång? Det har inte jag! Love her!!

Kommentarer
Postat av: Therese

Men hahaha ja hon är då verkligen en liten bajsunge! X)

Svar: Haha ja :)
Nathalie

2013-12-28 @ 13:41:08
URL: http://Theresesilen.blogg.se
Postat av: Terese

Hihi...Julia bajsade ner katten när hon låg och luftade rumpan! När jag läser om din första tid så känns det som en beskrivning av min första tid med Julia! Håller tummarna för dropparna! =)

Svar: Hahaha. Ja dom kan då bajsa dom små :) hoppas med dropparna funkar!
Nathalie

2013-12-28 @ 18:14:44
URL: http://alladessaord.bloggplatsen.se
Postat av: Emmy

Fina fina Ellen ❤️ Längtar tills jag får träffa henne!

Svar: Ja det är bara att komma! Du är så välkommen :)
Nathalie

2013-12-30 @ 00:03:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0