Gott nytt år!

Idag är det nyårsafton och vi är bortbjuden på middag hos Mia och Tommy :) Ska bli kul att göra nått samtidigt som jag gruvar mig som fan!

Har för det första ingenting att ha på mig. Måste ju gå att amma i det. Så man kommer väl känna sig som en påse skit om jag känner tjejerna som ska dit rätt ;) (dom brukar ju alltid vara så snygg!)
Sen vet jag att några är sjuk och det sista jag vill nu är att Ellen ska åka på nån förkylning! För hon är så grinig! Förut har det bara varit på kvällen men nu är det på dagarna också! Dom säger ju att det kan bli värre i magen av dropparna, innan det blir bättre. Hoppas verkligen det blir bättre snart! Tycker så synd om lillhjärtat mitt!
Och jag hoppas hon är glad och nöjd när vi är där. Annars får jag nog åka hem  på engång igen. Känns inte snällt mot varken Ellen eller alla andra som är där om hon ska ligga och gallskrika. Men det känns ju inte heller kul.. Inte för att jag tänkt vara kvar hela natten ändå, men ja..

I natt har det inte varit kul. Hon har fått sovit i min famn hela natten. Hon har skrikit varje gång hon vaknat. Tror jag fick sova 2 timmar i rad en sväng, annars har hon vaknat varje timme! Hon ligger och trycker på för fullt! Och ut kommer det ju, både bajs och gaser men hon har fortfarande ont! Tycker så synd om Lillgumman och vill att hon ska få må bra nu! <3

Jaja, vi får väl se hur det går! Vi ska vara där klockan sex, så det är väl dags att börja göra sig i ordning typ..... Nu? ;) Jag är nog en hönsmamma. Så fort hon gnölar springer jag dit och kollar. Men oftast är det ju i sömnen hon låter. Men jag klarar inte av att hon låter ledsen och jag gör nått annat än att försöka trösta henne. Mammas flicka! :')

Gott nytt år på er iaf!!

Kommentarer
Postat av: Ella

Men Lill Ellen då hoppas det går till sig med magen:).
Brukar vara lite bökigt med magarna första tiden.
Hoppas ni får en underbar nyårs afton❤
Många kramar till er tre från Ellas faster:)

2013-12-31 @ 17:43:38
Postat av: Ella

Ellens faster;)

2013-12-31 @ 17:44:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0