Halleluja!

Igår åkte jag in till Birsta och handlade julklappar bland annat. Fick så gott som allt klart! Det är bara grejer till korgarna kvar och kanske nått mer till mamma och pappa. 

Sen handlade jag även amnings-kläder. Linne och bh. Provade den storlek jag har på dom jag har nu. Men dom var ju såklart förliten. Men bara tanken på att klä på sig alla kläder igen, gå ut hämta nya storlekar och sen prova igen fick mig att bli sjöblöt(are) i svett. Så jag chansade på en storlek större. Provade när jag kom hem ist. Och herregud! Halleluja-moment!! Fy fan vilka sköna! Love them! Dom är ju inte dom snyggaste som finns, men herregud vad skön dom var! 


Köpte även två 2-pack linnen. Svart+vit och beige med ränder och prickar (mycket finare i verkligheten!).





Sen åkte jag på Ica maxi och handlade allt klart till bebisen. Bara det är en djungel! Ringde Mia flera gånger och frågade vad man skulle ha!?! Vilket märke på napparna? Ok, den! Men fan. Då fanns det med latex eller silikon!!? Hell! Men nu får det vara bra! ;) Fick bra pris på blöjorna iaf. Köpte två storpack, och Ica hade ett erbjudande att om man köpte 2 fick man 50 kr rabatt. Plus att jag fick en kupong av Therese där jag också fick 50 kr rabatt. Kanoners!!

Men jag glömde mycket också! Skulle ha ett underlägg till Nitros matskålar, (Han sölar så inihelvete när han dricker vatten!) ett rött smalt skärp att ha i midjan på julafton (får rota fram nån svart gammal klänning i garderoben att ha till) och massa grejer på Ica maxi!! Bland annat en ljusstjärna (va fan säger man?? Har helt tappat ordet? Sån man har i fönstret, i papper) och jättefina ljus som jag skulle ha i adventsstaken. Suck!! 

Hittade heller inga vanliga panelgardiner. Tänkte köpa röda och ha i fönstren här i rummet, har ju stora tjocka röda som jag tänkte ha i "balkongfönstret" och sen panel i dom andra. Men dollar (som jag tänkte att dom har säääkert!) hade inte ett skit! Fan vad dollar i Sundsvall blivit dåligt! Finns inget av vad som visas i reklambladet! Så tänkte jag svänga in på rusta. Men fy fan! Det var så inihelvete med folk. Åker aldrig in en löningshelg såhär nära jul igen. Fy fan vad jag svor igår! Och svettades.

Jaja, nu ska jag gå och rota i flyttkartongen märkt "julsaker" :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0